...

И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.

Социалните мрежи са буквално пълнени със стереотипни снимки. Може да си помислите, всяко младо момиче е просто задължено да има моментна снимка в арсенала си, в която тя поставя, сгъвайки гъбата на носа, както и на рамката, където се намира в банята с чаша вино – да не говорим легендарната „аз“ във фитнеса и „пот рисувана“ селфи от категорията „тук аз се събудих“.

Доволен от гърлото като снимки на шаблони, мъжете решиха да дадат на дамите да гледат на себе си … и точно снимките са били повторени в точност, за да подчертаят всичко абсурдността на пози и най-близката „спонтанни“ образи.

И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.

Можем също така и още по-добре!

Вдъхновени от изкуствата на техните момичета и други популярни Instagrants, мъжете започнаха да работят с пълна отговорност … и създадоха истински шедьоври. Там и двете рамки от серията „Русалка се събуди“, а селфи в най-съблазнителните пози, които само можете (и по-добре да не се нуждаете), за да си представите, и забавни групи снимки, които са толкова обичани, за да направят Insta-Girls с техните приятелки.

Героите на фотосесите подчертават, че не треперят не над жените като такива, а именно над натрапчивите „тенденции“, които съществуват в Instagram и подобни платформи – ако снимката „мина добре“ в някакъв акаунт, не можете да се съмнявате в това ще повтаря стотици и стотици пъти всички самопровъзгласени световни влияния. И какви мъже са по-лоши?

И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.И ние можем! Мъже Parody Шаблон Жени снимки в социалните мрежи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yulian Todorov

    Защо мъже, също не можем да снимаме смешни и забавни снимки в социалните мрежи, подобно на жените? Често виждаме пародийни шаблони с жени, но защо няма подобни шаблони с мъже? Или всичко трябва да е ориентирано само към една половина от населението? Искам и ние да разгърнем креативността си и да се забавляваме публично. Какво мислите по въпроса?

    Отговор
Добавяне на коментари