...

Екатерина Григориева: най-красивият модел от Русия в Виктория & # 39

Руските модели винаги са били търсени на световните подиуми. Това е пример за успешни жени: Наталия Водянова, Ирина Шайк, Саша Луса и др. Въпреки това, рядко се случва, че руските модели ще отидат в подиума заедно с известните тайни модели на Виктория.

Но Катрин Григориева успя да докаже, че има всички данни, за да раздели подиума с известни модели.

Екатерина Григориева: най-красивият модел от Русия в Виктория & # 39

Екатерина Григориева е родена в малък град

Григориев е роден в малкия град Оленегуск, който се намира в района на Мурманск. Първоначално момичето участва в конкурсите за красота. Тя участва 2 пъти в конкурса за мис Русия, но, уви, загуби.

Тази ситуация не прекъсна духа на момичето. Знаеше какво иска и е сигурен, че ще постигне своя. След като получи шоуто „Топ модел на руски“. Катрин отново не се превърна в победител, но нейните модни агенции забелязаха и поканени да си сътрудничат.

Екатерина Григориева: най-красивият модел от Русия в Виктория & # 39

Оттогава Григориев е участвал в модните предавания, а през 2015-2016 г. си сътрудничи с тайната на Виктория и отиде на подиума. През 2018 г. моделната кариера се премести на фона – моделът стана съпруга на футболния играч Антон Шунин, а през 2020 г. дъщеря й е родена.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ralitsa Dimitrova

    ;# 39;с тайнствения си ангажимент с Димитър Йорданов, новините за нея са изчезнали. Какво се е случило с нея?

    Отговор
Добавяне на коментари