Долината декласифицира списъка на продуктите, отхвърлянето на което й помогна да се нулира 20 кг

След като гардероб Лариса долината се състоеше от 52 дрехи, но благодарение на диетата сега се оказва нещо 46 размера.

Как успя да отслабне? Лариса долината е разделена на списък с продукти, от които трябваше да се откаже от тънка фигура.

Долината декласифицира списъка на продуктите, отхвърлянето на което й помогна да се нулира 20 кг

Красота – око не се разкъсва!

Долината Лариса отдавна се възхищаваше на феновете за зашеметяваща тънък фигура. По време на светските резултати тя няма нищо против да рисува пред камерата! Известно е, че певецът се чука с помощта на лекари и тя е готова да сподели подробно.

„Получих списък с продукти, които съм противопоказан. Имаше плодове, плодове, на първо място, защото имат захар, второ, вероятно има вещества, които не отговарям, „сподели долината.

Програмата „Звезди се съгласи“, каза, че хлебни продукти, торти, торти трябва да бъдат елиминирани от менюто. Също така, долината трябва да се въздържа всеки път, веднага след като млечните продукти искат да консумират.

Лекарите позволяват на певицата да пие кафе, което е изненадващо, но от броколи, моркови и лук, които съветват да откажат. Освен това се оказа, че долината се препоръчва да се яде 2 пъти на ден. Резултатът от всичко това беше загуба на тегло, поради което певицата трябваше да промени напълно гардероба си.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Krasimir Petrov

    Каква е причината Долината да декласифицира списъка на продуктите си и какво беше това прехвърляне, което им помогна да намалят с 20 кг?

    Отговор
Добавяне на коментари