...

Добър отфотошопил: предположение нелепо за стрелба портрет

66-годишната любов Спенсхая изненада абонатите си с нов портрет. Снимката на певицата Чансън поставя в уютно палто, с червен маникюр и с спретнато събрана коса в плътна плитка.

На Тиммс, Folloves забелязал снимка в рамката. Той изобразява предположение и дъщеря й – Татяна, в момента има напрегнати отношения между тях.

Добър отфотошопил: предположение нелепо за стрелба портрет

„Добре поръсете лунолик и след това изрежете маската на лицето“, коментираха Фолвейърс

Uspenskaya обясни лъка си: „Лятото вече е минало, а есенът набира скорост“. Въпреки това, сред абонатите си, неговият Instagram е намерен и мразещи, които рисяха образа на певицата и плътно коментираха.

– Е, защо на целия свят? За себе си и близки?““ Добре стъпка и след това залепена маска за лице на пръст „. „Като че ли лицето е отделно, палто отделно“, не съжаляваше за сетивата на художниците.

Добър отфотошопил: предположение нелепо за стрелба портрет

Известните хора са свикнали с такава подигравка. Любов Успешни предпочита да не обръща внимание на думите на мразещите, а по никакъв начин коментари за атаките им в адреса им.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yavor Georgiev

    Определено странно предположение за стрелба на портрети. Защо някой би използвал фотошоп за подобна цел? Има ли някаква специфична причина или просто е част от креативния процес? Бих искал да разбера повече детайли.

    Отговор
Добавяне на коментари