...

Ангелите няма да летят: Victoria & # 39 + S тайна за първи път на 25 години отмени годишното дъно на бельото

Американска марка женско бельо Виктория Сикрет За първи път за една четвърт век реших Отмяна на традиционното годишно модно шоу шоу. Това беше обявено от директора на финансите Stuart Burgarder.

Марката реши да спести на шоуто „ангели“ поради финансовата криза, която е поставена от компанията. Но тя възнамерява да преразгледа отношението си към позиционирането на продуктите на марката.

Ангелите няма да летят: Victoria & # 39 + S тайна за първи път на 25 години отмени годишното дъно на бельото

През последните години, заяви, че броят на зрителите на модни предавания е значително осмиран и затова е трудно да се обмисли рентабилното великолепно шоу „ангели“ разходи – за реални продажби на ново бельо, почти не се отразява.

Вместо да показва плановете на марката да измислят нови начини на комуникации с клиенти. Skart, но отбеляза, че тайното шоу на Victorias е успешна намирането на търговци и изключително постижение на компанията. Но времето на неразумни разходи за предаването на шоуто, модерността изисква други форми на представяне на нови продукти.

Виктория Тайните показват всяка година от 1995 година. Те взеха участие в тях най-известните световни модели – Лили Царздан, Стела Максуел, Сара Сампайо, Josephine Screener, Барбара Палвин. От 2001 г. насам шоуто е излъчено по телевизията в САЩ и събира голяма аудитория.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyubomir Georgiev

    Защо Victoria & # 39 + S отмениха годишното дъно на бельото „Ангелите няма да летят“ след 25 години и каква е тайната зад това решение?

    Отговор
Добавяне на коментари