...

7 лимонов сок приложения за нокти, кожа и коса

„Ако съдбата ви представя лимони – направете лимонада от тях“, – каза Дейл Карнеги. И ако не искам лимонада, се подготвя от магическата отвара на красотата, да кажем ние! В края на краищата, лимонът е не само пакет от полезни микроелементи и богат източник на витамин С (антиоксидант, който намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините).

Веселите цитрусови плодове също незаменим в красотата на косата, ноктите и кожата. С него не можете да не гледате по-лошо от холивудските красавици на червения килим, докато не прекарвате няколко време и пари. Как да извлечете максималната полза от лимон и блясък без ненужни разходи, прочетете в този материал.

7 лимонов сок приложения за нокти, кожа и коса

Пръчка за развъждане на съвременни красавици

Лимонов сок в идеалния случай трябва да бъде във всеки хладилник, защото може да се използва:

  1. Стимул с бръчки и акне. Достатъчно е да се задържи в него една тълпа и нежно избърсват смущения, за да се отървете от възпаленията и Shmilles от акне. Също така, избършете кожата на кожата всеки ден, можете значително да го затегнете и да изгладите малките бръчки.
  2. Подгответе витамин скрад. За това ще ви трябват сок от един лимон и толкова захар, така че краят да е дебел касиер. Прокусът перфектно се справя със задачата си на лицето, тялото и устните.
  3. Избягване. Ако мислите, че кожата на лактите и в подмишницата е твърде тъмна, избършете я със сок или парче лимон всеки ден. Резултатите няма да чакат да чакат!
  4. Помощ за коса. Мазирането на кожата на главата с това чудо означава не само приятно, но също така и полезно: гланц и сили стават все повече, и пърхот – по-малко. Преминаване на главата, оставете сока за половин час и след това измийте главата си както обикновено. Лимонови маски два пъти седмично ще помогнат на блондинките момичета още по-изясняват къдриците.
  5. Отървете се от нежеланата растителност. От сока на един лимон и половинки на чаша захар, можете да приготвите домашно восък за депилация. Смесете и двете съставки, изпратете ги в микровълновата печка, докато сместа не е кафяв оттенък и разбъркайте, докато стане лепкава.
  6. Избягване. Малко сода, няколко капки сок и voila! Избелвателната паста за зъби е готова. Може да се използва няколко пъти седмично (достатъчно една минута!), така че зъбите да са като филмова звезда.
  7. Поставете, за да ноктите. Ако те са жълти, след като извадят лака, спуснете ги за няколко минути в купата с вода със сок. Те бързо ще дойдат при себе си!

7 лимонов сок приложения за нокти, кожа и коса

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Stefania Ivanova

    Здравейте! Имам въпрос относно 7-те приложения за сок от лимон за нокти, кожа и коса. Какви конкретно са ползите от използването на лимонов сок и как точно трябва да го приложим върху ноктите, кожата и косата? Бих искал/а да науча повече за тези приложения и как могат да бъдат от полза за моят външен вид и здраве. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: