...

5 книги, които ще ви помогнат да се окажете и да станете щастливи

Дори ако нямате време за четене, тези книги могат да бъдат поставени в аудио формат. Те ще помогнат да разберат какво трябва да вземете за саморазвитие, където да се срещнете с любов как да намерите сила и много повече.

5 книги, които ще ви помогнат да се окажете и да станете щастливи

Тези книги сега можете да бъдете много между другото! Те са подходящи за всички жени без изключение.

– Защо никой не ми каза в 20?-, Тина Силиг

Много от тях привличат викво име – WHET 22 или 35 Искам да го прочета и да разбера какъв важен не сте знаели в 20? Тина Силиг разказва как да научите нестандартни решаване на вашите проблеми, възприемат живота като игра и защо е толкова важно да се намери пробив.

– издишан. Когато кафе, пазаруване и почивка не работят, „Ариана Хютфингтън

Много жени живеят работа и къща – без ярки събития и ако има, те рядко се случват. Модерна жена само веднъж да се наслади на любимите неща – дори да се вземе релаксираща баня с пяна! Adrianna Hahfinton предупреждава – луд ритъм на живота е опасен за здравето. В книгата си тя казва как да комбинира работата, семейството и да си почине и в същото време да намери време за хобита.

– Съзнателна любов. Как да подобрим отношенията с терапията на приемане и отговорност „, Харис Ръс

В луд ритъм, за да се срещне с половината си – задачата е много сложна. И ако добавите нереалистични очаквания към този партньор – почти невъзможно. Психотерапевтът Харис предполага спиране на сънуването за любовта и да промените моделите на саморазрушаване на поведението. Авторът разказва как да изгражда дълги и силни взаимоотношения.

– Кулята не харесва. Как да обичаш себе си, да намериш призванието си и да изберете щастие, „Ichiro Kogan, Fumitak Koga

Мъдростта не се случва много! Вземете го на страниците на зъбите на Fumitak. Тази философска книга е достатъчно написана – не чакайте динамичен парцел. Тя учи да бъде сам, щастлива за себе си, а не някой. Ние винаги имаме за някой, който трябва да е задължен, но как са нашите желания? Авторът ще ви научи да разбирате себе си.

„Когато всичко се срине“, Pem Chodron

Ако в живота си наистина се срина – тази книга ще бъде отличната ви помощник. Pem Chodron не насърчава всяко положително мислене, напротив, тя казва, че животът е пълен с болка и страдание, и че „доброто“ не трае вечно. Авторът учи на читателите да смирене и приемането на горчиви моменти.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 2
  1. Radoslav

    Какви са тези 5 книги и как могат да помогнат за постигане на щастието?

    Отговор
  2. Vladimir Georgiev

    Какъв е начинът, по който тези книги ще помогнат на читателя да се почувства щастлив и успешен?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: