...

# 171 + с близки не участват & # 187 +: Как да оцелеем разделянето с любимия си човек?

Раздяла – малка смърт. Това е голяма загуба и фаза на пребиваване на психотраумата може да се сравни с физическата загуба на любим човек.

Как да продължите да живеете, ако нищо не е щастливо? Нека се опитаме да го разберем.

# 171 + с близки не участват & # 187 +: Как да оцелеем разделянето с любимия си човек?

Приемете и лекувайте

Психолозите казват, че преди всичко е необходимо да се осъзнае – нищо не е завинаги под луната. Но много по-добре да осъзнаем това Човек, който е бил част от живота ви, продължава да живее, Нека и отделяме от вас. Ако го обичате, поне ще ви хареса.

Запитайте се: „Защо беше толкова зависим от този човек?“Може би сега има най-доброто време за саморазвитие. Разбирам какво Отношенията може да не са цели в живота. Разглеждаме филмите, които сме вдъхновени, че връзката е основният компонент на щастлив живот, но не е.

Ако имате приятели, говорете с тях и ни разкажете за вашето психично състояние. Това се случва, че няма приятели от всички – в този случай можете да използвате помощта на психолог или да общувате с хора на тематични форуми с подходящ проблем.

Не се опитвайте да се удавите болката и да не правите обриви действия. Можете да започнете да търсите нов партньор или да хвърлите приключения, но първо, болката от нея няма да напусне, но второ, можете да направите проблемите ми. Живеят тази болка, не я отказвайте, за да можете да излекувате.

Разберете, че не сте сами в скръбта си – милиони хора по света страдат от нещо, Включително разделяне. Вместо спомени за отлични взаимоотношения (като правило, с течение на времето забравяме всичко лошо и ни се струва, че е имало по-добро, но това е ли?) Категории медитация, поставете мислите си в ред.

Краят на света не се случи. Релефната връзка може да се приеме като предизвикателство, Проверка на духа. Промяна на презентации за взаимоотношения – няма нужда да се придържате към никого, трябва да станете самодостатъчен човек, който да бъде щастлив. Ставайки само такъв човек, можете да изградите здравословна връзка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vasil Angelov

    Как да се справим с отделеността от нашия любим човек, когато ние сме под № 171 + с близки хора, които не се участват + # 187 +? Как да поддържаме този разделен момент и да го оцелеем успешно? Как да се осигурим, че нашата връзка е силна и да не се давим от отдалечаването?

    Отговор
Добавяне на коментари