...

& # 171 + готино!Екатерина Андреева постави бухала на главата си и се къпеше в дупката. Добра почивка!

Малко вероятно е да има такива, които не познават 59-годишната Екатерина Андреев – постоянното водещо пренасяне на новини „време“. Тя започна да работи по телевизията през 1991 г. – много от вас не бяха дори родени.

Екатерина Андреева периодично се разделя на абонати с грандиозни снимки в Instagram и този път тя изненада и доволни от неговите образи на всички!

& # 171 + готино!Екатерина Андреева постави бухала на главата си и се къпеше в дупката. Добра почивка!

Пътуване в Алтай и птица на главата

Трудно е да се противопоставят на фотографирането, особено когато има нещо за улавяне! Популярният телевизионен водещ направи необичайни снимки – забавлението му може да бъде завидено. На снимките на Катрин Андреева поставя в топлите войски и с бухала, която удобно се настани на главата си.

Новогодишният празник телевизията реши да похарчи в Алтай и тя раздели почивката си с приятелки. Катрин вече успя да сподели ярки снимки с абонати и дори показа как се притеснява в дупката в минус температурата.

Катрин интересно подписал карти с бухал: „Време е да си спомним Хогуортс!»Абонатите, вдъхновени от почивка на Екатерина и веднага бързаха да коментират снимките й:“ Елегантни снимки!“Какво сте с една совавица красива, мъдра и северна“, „най-готината!»“ Вие сте най-готиният телевизионен водещ и голяма оригиналност!“

& # 171 + готино!Екатерина Андреева постави бухала на главата си и се къпеше в дупката. Добра почивка!

Катрин Андреева наистина знае как да изненада, не толкова отдавна в канапата, която се простря във въздуха. Телевизионната програма „Time“ показа фантастично разтягане на класовете на въздуха.
Виж отдолу.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Georgieva

    Много интересно! Но имам въпрос – каква е целта на бухалото и кърмата? Не разбирам защо Екатерина Андреева решава да се къпе с тях в дупката. Може би има някаква традиция или обряд, свързан с това? Бих искал да разбера повече за контекста и значението на тези действия.

    Отговор
Добавяне на коментари