...

2020 – Година на което животно и какво е характерно за него?

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

През 2020 г. китайският календар на кабана ще вземе плъхове. Това животно е много лошо и следователно годишно обещава да не е лесно, но интересно.

Обща информация за символа

Следващата година ще премине под влиянието Метален бял плъх. Този зодиакален знак е първият на източния хороскоп и е с плъх, който ще започне нов цикъл, състоящ се от дванадесет години. Новата година ще дойде на първия ден на януари, както е обичайно, но малко по-късно. Като начална дата, вторият новолуние е избран, след зимното слънцестоене, и следователно определен ден постоянно се променя. През 2020 г. той ще започне на 25 януари в събота. Първите две седмици от новата китайска година ще бъдат отбелязани това събитие.

Необходимо е да се признае, че плъхът е доста сложен знак. Животното е злонамерено, има много хитрост и винаги може да разшири обстоятелствата в своята полза. През годината трябва да сте подготвени за появата на по-дълбоки и скрити проблеми, отколкото в обикновения живот. Тяхното решение, между другото, ще бъде катализатор за успех.

Въпреки трудната им природа, плъхът е готов да покровителства онези, които търсят своите голове честни начини и уважава другите. Напротив, хората, които се държат подобно на годината, ще бъдат придружени от неуспехи и преживявания.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Въпреки дори на високостачаща година, следващият период ще бъде Идеален за брак или раждане на дете. Като цяло, да живее една година успешно, е необходимо от първите номера да демонстрират нашата репутация по отношение на заобикалящата, целенасочеността и ясната позиция. Животното обича пари и благополучие и следователно щедро споделя финансови подаръци, но отново само с онези, които са готови да действат по съвест. Вероятно, През 2020 г. гризачът все още ще стимулира неприятностите, но да ги оцелее, ще могат всички онези, които знаят как да разсеят и не спестят отрицателен наблизо.

Очаква се началото на 2020 г. да бъде напрегнато и през този период се препоръчва активно „пренебрегване“ на тотем животно. Основното нещо не е да се забрави да бъдеш активен и целенасочен и в никакъв случай не седнете на едно място. Би било хубаво да се подготвим за промяна, тъй като плъхът е в състояние да ги провокира във всяка област на живота. Алтернативно, мястото на пребиваване, работа или дори семейно положение може да се промени. Много е възможно да се промени светоглед. Всички важни събития могат да възникнат в най-неочаквания момент.

Всички планове както в работата, така и в семейната сфера ще получат успех в събитието, Когато се формира подробен план за действие, като се вземат предвид всички рискове. Гризач приветства паричните инвестиции. Белият плъх също чака незаинтересован и добри дела.

Внимателно отношение към природата, подкрепа за другите, проявлението на съпричастност – всичко това ще бъде възнаградено според заслуги.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Специфични препоръки от страна на металния плъх също са във връзка с всеки специфичен знак на зодиака.

  • Ограма През 2020 г. е важно да се вярва в силата си и ясно да се следват целта. В никакъв случай не могат ръце, въпреки всички трудности, които възникват. Във всеки случай годината на плъховете обещава да бъдат богати събития и изключително очарователни. От всички житейски сфери се препоръчва специално внимание на семейството, тъй като е, че съюзите на брака може да очаква трудности.
  • На плъх предпочитан на тялото и му обещава успешен 2020. Ще има в любовната сфера и в работата. Проблемите на Телец могат да се появят само заради себе си, ако той загуби осведоменост и се колебае за несъществуващи идеали. Представители на знака се препоръчват по-често да гледат живота ви под различен ъгъл и ви благодаря.
  • зодия Близнаци Плъх съветва да не се тревожи много заради промяната и философски третират това, което се случва. Всички събития, възникнали през 2020 г., в крайна сметка ще променят живота на представителите на знаците за по-добро. Gemini препоръча да слуша съвета на повече „изпомпвани“ хора и да не забравят за семейната сфера.
  • Рафтове, Най-вероятно ще трябва да се изправите пред проблеми с работата. Някои с тях ще помогнат само на търпение и целенасоченост. В любовната връзка ще има знак и дори утвърден брак ще оцелее във втория меден месец.
  • Lerv През годината плъх ще бъде сложен. Ще трябва да се преместим поне веднъж в живота си, да променяме егоизма и да се погрижим за близките. Ако това не е направено, тогава проблемите на гризача определено ще създадат, тъй като той не харесва егоизма. Успехите в работата са вероятни само ако лъвът няма да противоречи на шефа и ще скрие негативните си емоции.
  • Девойка В годината на плъха се препоръчва да се грижи за себе си, по-малко се притеснявате и да поддържате самочувствие. Много значими събития се очакват както положителни, така и отрицателни. Една среща вероятно ще доведе до щастлив брак.
  • Тежи През 2020 г. всичко ще бъде наред. Плъх ще доведе до знак за успех в кариерата си, финансовата стабилност и други изненади. Единствената препоръка е да се грижим за собственото си здраве и избягване на ситуации, водещи до наранявания.
  • За скорпиони Очакван труден период. За да „изгладят“ отрицателното въздействие на плъхове, всеки акт трябва да се обмисли внимателно и точно. Въпреки това, знакът ще бъде придружен от късмет в извършването на събрание и хармонията ще царува в личния си живот.
  • В Стрелцов През 2020 г. ще има много възможности за самореализация. Резултатът ще бъде някакъв вид кардинални промени, например брак, раждане на дете или промоция.
  • Козирог Плъх ще даде успех в бизнеса и, съответно финансиране. Въпреки това, сериозните проблеми са вероятно в личния живот. Препъващият се блок ще бъде нежелание да се откаже от остарелите принципи и да намери компромиси.
  • Водолей През 2020 г. е важно да се държите в ръка, тъй като гризач подготвя достатъчно тестове и просто тревожни ситуации. Въпреки това, до края на периода, всички усилия ще бъдат възнаградени или от пробив на кариера или романтични взаимоотношения.
  • Риба Плъх съветва да слушате интуицията и не забравяйте да използвате всички шансове, възникнали.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Ако говорим за другите единадесет представители на източния календар, тогава връзката с плъховете е различна и следователно и следователно тя обещава да минава по различен начин.

  • За „техните“, т.е. същите плъхове, Гризач обещава богата година, пълна с изключване. Разбира се, все още ще трябва да се направи редица неприятности, но се оказва, че може да се справи с тях, като същевременно поддържа доверие във вашите сили и вяра в най-добрия резултат.
  • За бик 2020 ще бъде много трудно. За да живеете колкото е възможно повече, ще трябва да използвате всички налични сили. Ran Bulls особено напомня да не се „купува“ за съмнителни ползи.
  • За тигър Плъд е приготвил достатъчно семейни проблеми и проблеми с другите. За да се избегнат сериозни последици, е важно да се научите как да търсите компромиси, да обсъдите всички въпроси и по принцип се опитайте да покажете мъдрост.
  • За котка Или зайци плъх съветва да прекарат 2020 спокойно, като се фокусира върху духовното развитие. Важно е да се научите как да създавате и да платите време на себе си, например чрез реализиране на дълго време мечта или мислене от ново хоби.
  • Дракон с плъх противодейства и следователно една година може да бъде изключително проблематична. Въпреки това, представителите на знака трябва да се борят до края на своите идеали, да действат целенасочено и да не противоречат на главите.
  • Снаряжение на змия Препоръчително е да се използват всичките си скрити качества и опаковане не лесни ситуации на собствена полза. Освен това е важно да се обърне внимание на най-малките детайли.
  • За кон 2020 очаква да бъде успешен. За да развалите нищо, важно е да използвате логиката и леко да успокоите собствените си емоции. Това е важно и достатъчно фокусиране към семейството, в противен случай най-близките хора могат да се чувстват забравени.
  • Представители на овчарския знак Или козите могат да се очакват късмет на работното място. Тя не трябва да бъде особено споделена с техните мисли и да бъде изключително внимателна.
  • Маймуна Плъх съветва да слуша интуицията си, което ще помогне за „заобикаляне на остри ъгли“ и ще направи правилния избор. От една страна, не бързайте с решения, а от друга, забавяне.
  • Petukhu Плъхът съветва да не бъде такава напразна, както обикновено, и поне малко построяват собствения си егоизъм. През 2020 г. е важно да се установят връзки с хората, пропастта, с която се е случило много остър. Petukhu е по-добре да се научи как да направи помощ и внимателно да следи собственото си здраве.
  • За кучета 2020 ще бъде много небалансиран, тъй като „хвърлят“ ще бъде от една държава в друга и обратно. Плъхът препоръчва да действа, а не просто да плува надолу по течението, въпреки чипа година.
  • Кабана През 2020 г. очаква щастие в личния живот. Любовната история ще бъде много красива и реална.

Единственото нещо, което първо трябва да опитате, но оцелели първото трудности, ще бъде възможно просто да се насладите на щастливи дни.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Ефект на елемента

В китайската философия се появяват пет основни елемента, засягащи характера и съдбата на човек. Елементите се редуват по двойки според строг ред. Определят кой елемент ще бъде доминиращ в определена година на последната цифра на годината. Ако „0“ или „1“, тогава говорим за метал, който съвпада с бял цвят. Основните характеристики, присъщи на този период, са активността, целенасочеността или борбата за правосъдието.

Вода, както и черен цвят съответстват на числата „2“ и „3“. За водните елементи се характеризират с тежка интуиция и сдържаност. Числата „4“ и „5“ са свързани с дърво, синьо и зелени цветове. Дървото се счита за най-силният елемент, отговорен за творчеството, благодатта и лидерството. Пожарните елементи съответстват на червеното и числото „6“ и „7“. Човекът, роден в такава година, получава дейност, способността да убеди и оптимистичен поглед върху живота. Накрая, Числата „8“ и „9“ са свързани със Земя и жълт цвят. Те дават умения за лидерство на човека, неяснота и планов план.

Така 2020 талисманът е метален бял плъх с някакъв идеализъм и вреден характер.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Какво ще се раждат децата през годината?

Характеристики на деца с различни признаци на зодиака, които ще бъдат родени в годината на плъх, сближават се в едно – това ще бъдат семейни хора, психологически не оставят родните си легла дори при постигането на мнозинство. Дори да придобият децата си, те могат да искат да живеят близо до родителите си или поне често се посещават. Малките плъхове от малките години учат да манипулират другите да постигнат целите си, както и доста свободно действащи за получаване на обезщетения. Въпреки че, на пръв поглед, такива момчета изглеждат скромни и тихи, бъдещ лидер се крие зад тази маска. На дете, което се появява в света в годината на плъхове, успя да влезе в живота, ще трябва да инвестират максимални усилия.

Смята се, че хората, родени в годината на плъхове, притежават привлекателен външен вид и чар. На пръв поглед те са доста спокойни и спокойни, но за елегантен външен вид, като правило, има нервност, напрежение и разрушителни емоции. Такова дете винаги ще стои в собственото си мнение и не се доверява особено на околността. В една млада възраст Често проявление на агресивни емоции, което допълнително ще бъде надеждно да се крие до време. Може би пристрастяване към хазарта.

Представителят на знака ще бъде добър към родителите, ако в детството той има достатъчно внимание и грижа. Въпреки сложната природа, плъх предпочита да прекарва времето си в компанията, оборудвайте дома и поканете гостите.

Благодарение на вроденото умение за планиране, Растящата марка може да успее във финансовия сектор. Той следи съвременните тенденции, предпочита да изглежда стилен и да бъде в светлината на прожекторите. В допълнение, това със сигурност ще угоди на родителите, че детето се отличава с добър апетит – предпочита много от душата.

За тези, които са се появили в годината на гризача, можете да се обадите Редица обекти и талисмани, които носят късмет. Говорим си За числа 2 и 3, както и техните всички видове комбинации. Всеки четвърти и тринадесети дни от лунния цикъл също стават късметлия. Стаята на плъховете трябва да се изготви с синьо, зелено и златисто, тъй като те се считат за щастливи нюанси. Също така е важно да се настанят в къщата на лилиите и африканските виолетки, които са цветни покровители.

Много силен талисман се счита за граната. Той ще помогне да се срещне с душата си и да прекарва живота си в любов и преданост. В допълнение, винаги е важно да имате под гризач, например, окачване. Същата сила ще има и Hiieroglyph, Значение на плъх или мишка. Статуетката гризач трябва да се постави в северната част на къщата. Ако това липсва, тогава драконовата фигурка може също да помогне.

Според източния хороскоп провалът на плъховете ще донесе номера 5 и 9, както и кафяв цвят с всичките му сортове. Такива хора са по-добре да избягват южните и източните туристически дестинации, както и внимателно да извършат четвъртата, десета и миналата година от лунните месеци.

Как да празнуваме Нова година?

Смята се, че как да се срещнем една година, така че ще го похарчите и затова си струва да се опитате да се доближите до празничната дата на най-подготвените. Интериорният дизайн, масата и собственото изображение е по-добре да се направи в спокойни студени цветове, като бял, сив или акцентиращ черен. Outfit е по-добре да изберете Строги и кратки, не създава чувство на небрежност или спонтанност. Аксесоарите трябва да бъдат, но подходящи и в умерено количество. Например, завършеното изображение ще допълни елегантна брошка, елегантна суспензия на сребърна верига или двойка ефини с искрящи черни камъчета.

Идеален в празника на китайската Нова година ще изглежда Малка черна рокля, допълнена от пръти от сребро. Тъй като плъхът е метален, той определено ще публикува използването на такава украса. Изображението е завършено със златни или сребърни обувки или чисти лодки с метални катарами.

За проектирането на помещението, където ще се проведе фестивалът, по-добре е да се използва Ненатрапчиви пастелни нюанси. Коледната елха прилича на един стил, украсен в един стил – може да бъде или играчки на един нюанс, или декор на същия материал. Най-лесният вариант е набор от топки – кристал или бял. Плъховете ще харесат, ако дървото ще виси декорации от екологични материали, тъй като животното ще оцени уважението към природата.

Попълнете „снимката“ ще успее с помощта на гирлянди със светлини на съответния цвят, няколко свещи, декоративни възглавници или венци.

Ако собствениците на апартамента не мислят, че празникът без ярки цветове, тогава Необходимо е да се припомни за такива характеристики на тотемното животно като агресия и скорост. Алтернативно, тя може да бъде вино, червени или лилави нюанси. Въпреки това, използвайте ги само като необходимия акцент, без да забравяте спокоен фон. Изглежда добре снежнобяли, сребърни или метални части, и не е необходимо да бъде класически снежинки с тежест. Къщата може и трябва да украсяват лъскави фенери, гирлянди или дори флорални композиции. Под коледна елха има смисъл да се постави фигурка и чиста къща, предназначена за нея. Притежателите на уменията за рисуване могат да създадат тотем образ на Windows.

Храната на плъховете е доста добре дошла и да подготви таблицата, заслужава да се подходи. Съдовете трябва да присъстват в големи количества, но напълно прости и без екзотични. Разбира се, е невъзможно да се забрави за сирене, без коя година на плъхове няма да може. Подхранващите ястия са подходящо поставени върху сребърни плочи, които от своя страна ще се проведат на снежна бяла покривка. Препоръчва се скорости от ястия и почти всички видове месо, морска риба, пастет, салати, зеленчуци и плодове.

На плодовете, необходимо е да се използва Грозде, ябълки и банани, и „Салата“ маса няма да работи без ястия с наденица или месо. Би било хубаво да се постави на масата и печене с различни пълнежи, от риба до сладка. Декорация на ястия може да се извърши по различни начини. Разбира се, тези новогодишни истории са подходящи, като „коледни играчки“, „коледна елха“, „циферблат часовник“, „лице на Дядо Коледа“ и други. Освен това, Не забравяйте да кандидатствате за някакъв вид ястие и силует на талисмана на годината.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Ако е възможно, от първичните продукти си струва да се направи или на покрива или мишка, и по-точно да се събере подобието на лице или труп. Може да бъде полезен тук навсякъде компоненти, като яйца, сирене, маслини или копърни клони за мустаци. Необходимо е да се добави, че текстилът е по-добре да се избере естествено, например, бельо и декорирано в нюанси на годината. В допълнение към покривката, трябва да присъстват индивидуалните салфетки, записани в пръстени, украсени с мишка. Вместо свещи, таблица от конуси, игли и други естествени материали ще бъде много по-подходяща, тъй като плъх не харесва елемента на огъня. Необичайната традиция е Поставяне на плочите на масата, пълни с пшеница и друго зърно, сушени плодове и ядки, предназначени за домакинята на годината.

Преди празника не можете да забравите за почистването. Въпреки че гризач обича добри неща и в достатъчни количества, Той не толерира откровен гръб. Ето защо трябва да се изисква ден, за да се отървем от всички счупени, възрастни и „разговаряли“ неща, проверете всички ъгли на шкафовете за ненужни предмети, както и да измиете прозорците, за да дадете положителната енергия на новата година, за да проникнат вътре. Самият празник е по-добре да се организира в семеен кръг в домашните стени. Въпреки това, плъхът приветства шумните компании и би било хубаво да се наричат ​​повече приятели, без да забравяме да погледнете голямата компания в града на града.

Отивате в честването на някой, който да посетите, е важно да запомните това Облеклото трябва да остане скромно, без съкращения и алея. Плъх ще одобри използването на такъв гардероб като яке с метални клавиши, но определено не се отхвърля чрез причиняване на котка. Outfit не трябва да се намесва в движение и да се наслаждавате на празника. Не обича гризачи и многопластови, забранителни проекти, лишени от практичност и комфорт.

За мъжете вечерни костюми, изработени от тъкан с метален блясък или подходящо покритие, но жените могат да бъдат ограничени до коктейл за средна дължина.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

Основните „настроения“ костюм трябва да бъдат Сайт и сексуалност. В допълнение към класическия разрез без съединителни части, такива печати се препоръчват като „гръцки“ и „нов лък“, както и случаи и трапецовидни структури. Господарката на годината не обича много изкуствени материали, така че е по-добре да се избегне такова. Тъкани от екипировки е важно да се изберат естествени и обувки и торби – кожа с метални детайли на естествения нюанс и липса на.

Препоръчват се аксесоари за празника на годината да избират лаконични и дори строги. В идеалния случай броят на камъните трябва да бъде минимален. Бижутата за плъх не са добре дошли, но тук е много добре за злато и сребърни неща. Гримът трябва да се извършва естествено, но се възползва от сенките с метален блясък. Lipstone е по-добре да избирате в студения диапазон. Маникюрът трябва да бъде чист и чист с минимално количество обемни елементи. Красиво ще изглежда луна Френс, контрастна комбинация от подходящи цветове или използване на малки метални мъниста. Прическата на плъховете ще одобри прост.

Между другото, вече беше казано това Талисманите на годината са някои числа и цветя. Тази информация трябва да се използва при организиране на празник. Например, числата „2“ и „3“ могат да бъдат част от елегантния модел на празнични торти, букет от лилии – да заеме мястото си на масата, а аромата на африканските виолетки – разпространение в цялата къща. Особено важно е да се украсяват западната, северозападната и югозападната посока на къщата. Плъш обича домашен комфорт и свежи цветя и следователно в дизайна е логично да се използват Hendmade елементи, реколта играчки или детски занаяти.

2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?2020 - Година на което животно и какво е характерно за него?

В следващия видеоклип ще намерите допълнителна информация за марката на плъха.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Todorova

    През 2020 г. живеем в „Годината на мишката“ според китайския календар. Какво е характерно за мишката? Вярно ли е, че мишките са интелигентни, находчиви и добри преговарящи? Бихте ли споделили повече информация за характеристиките на това животно през тази година?

    Отговор
Добавяне на коментари