...

2003 – Година на животното и какво означава?

2003 - Година на животното и какво означава?

Модерните хороскопи ни позволяват да отворим воал на нашите вътрешни тайни малко, да погледнем вътре в себе си, а понякога дори да научите вашата съдба. В тази статия ще научите, под егидата на която животното, според източния хороскоп, е 2003, както и хора, които са родени под този знак.

основни характеристики

Според китайския слънчев-лунен календар всяка година символизира определено животно и естествен елемент. Ако се основава на описанията на този календар, 2003 се отнася до знака на козата (или овцете) и принадлежи към водния елемент.

2003 - Година на животното и какво означава?

Хората, родени от 1 февруари 2003 г. до 21 януари 2004 г., водната коза дава следните характеристики и способности. Тези таланти могат да се показват по различни начини във връзка с различни зодиакални знаци.

  • Последователност и поръчка. Хората, родени под този знак, рядко са податливи на рядко желание и хобита – те предпочитат да живеят според установения ред и минимално се отклоняват от първоначалния си план. За такива хора често казват „плаващ противник“.
  • Желанието за спокойствие и сигурност. Водната коза никога не се стреми да разгърне конфликти или да участва в масови събития. Тези хора винаги искат да бъдат в зоната на комфорт – те не толерират да напуснат дома си, вместо приятели, предпочитат да дават всички сили за развитието на семейството и постигането на не особено амбициозни, но сериозни цели.
  • Точност и страх. Човекът на тази година е, както винаги е в очакване на нещо лошо, затова вниманието им винаги се фокусира и движенията се приспособяват към педантарифата. Понякога изглежда, че тези хора се страхуват да докоснат нещо, което да не унищожи – подобно имущество на водни кози се проявява в отношенията.
  • Естествен късмет. Водните кози са достатъчно способни, за да отгатне благоприятен набор от обстоятелства. Те винаги знаят къде да се обадят на сделката, за да имат късмет, те знаят как да поставят стоките, така че той харесва потребителя. Често им позволява да постигнат значителни кариера.
  • Липса на лидерска воал. Въпреки наличието на много таланти и качества за постигане на високи цели, водните кози нямат шанс да управляват голяма компания. Те не знаят как и не обичат да водят хора, винаги предпочитат да бъдат малко далеч от останалите. Въпреки това, за разлика от други кози, тези хора винаги знаят какво искат и как да се постигне.
  • Искреност и доверие. Водните кози са далеч от интриги и конспирации, клюки – техните думи винаги са искрени, приятелски и вдъхновени. Благодарение на естествения си чар и дарбата на убеждението, те често завладяват голям брой приятели и валидни познати. Въпреки че самите кози предпочитат да притежават 2-3 истински приятели, отколкото един куп познат. Водните кози много бързо намират общ език с деца, те са в състояние да се заблудят с тях цял ден – това ги прави прекрасни семейни мъже.
  • Творчески човек. Ако в нещо водна коза е невъзможно да се откаже, така че е в великолепни творчески способности. Тези хора често имат уникално слух и вкус, ако се отнася до всякакъв вид творчество. В допълнение към изричните аналитични способности, такива хора имат така наречения шестик – този подарък им помага да видят мотивите на хората, да предскажат и анализират събитията.
  • Капризност. На пръв поглед водните кози могат да изглеждат най-позитивните, приятелски и миролюбиви хора, но ги научават по-добре, ще разберете как вътрешно тези личности са нещастни. Тази водна коза е постоянно в вътрешните съмнения, депресивни мисли и безпокойство. Несигурността, плахостта, нестабилността на критиките и постоянните оплаквания за ударите на съдбата често се отрицателно засягат както семейството на такива хора, така и на околностите им.
  • Вечно желание за самопознание. Водната коза просто не може да живее без постоянна вътрешна дилема – такива хора са много сериозни за религията, самопознанието и философията. Въпреки това, ако други хора имат тези дисциплини, могат да объркат, но водят водна коза на мира и радостта на живота.
  • Самокритика. Въпреки факта, че водните кози са много ценени ласкателства и похвала, вътре в тях са почти винаги недоволни от себе си: външността, поведението и мислите им. Ето защо те се опитват да говорят възможно най-малко и усърдно тежат всяка фраза, преди да кажете.
  • Някаква тенденция към агресия. Ако водната коза не може да оспорва приоритетите навреме във времето, тя чака много голям брой неуспехи. Като правило това води до битовете, гардерите и дори деспотиката на семейството. Въпреки това, без значение колко парадоксално звучеше, тези хора сами по себе си не признават.

2003 - Година на животното и какво означава?

Черти на характера

Водна коза, в зависимост от пода на хора, които са родени под знака й, да ги надарят със специални лични качества.

Човек

Тези мъже винаги са приятелски настроени, абсолютно не конфликт и могат да намерят приятели и да установят връзки, където и да са. Ключовата характеристика на такива мъже е приятелството на една номера с всички. Те не са свикнали да се разделят на най-добрите и отдалечени – те могат да оценят всички и да помогнат на всички, които ще я попитат.

2003 - Година на животното и какво означава?

В добра компания тези хора са общителни и способни да подкрепят диалог за много теми. Външно, тези мъже винаги са спокойни, решаващи, освободени и положителни, но често зад тяхното външно спокойствие струват цели години на цялостно обучение по самоконтрол.

Тези мъже са забележително наясно с всичките си таланти и възможности и следователно рядко се стремят към някои трансцендентни върхове, особено ако не получават удоволствие от работата си.

2003 - Година на животното и какво означава?

В любовните отношения такива хора са изключителна романтика, която често се превръща в основен проблем в завладяването на момичето. С непозната дама, такива мъже ще се държат изключително внимателно и плахо, но последователно и постоянно. Те се отнасят до онези мъже, които достигат до целите си с дълго ухажване – те знаят как да чакат и оценяват наградата, която ги очаква в случай на успех. Благодарение на така внимателно упоритост, дружество и желание да се жертват тези мъже и да завладеят жените.

Момичетата чувстват самочувствие в такива мъже, надеждност и искреност.

2003 - Година на животното и какво означава?

Жена

С формата на тези жени приличат на жива загадка, която не е дадена на решаването. Първото впечатление за такива момичета може да бъде създадено не най-приятното. Външно те са ограничени, кокетите и дори несериозни, обаче, когато става въпрос за въпроси на вътрешните чувства и преживявания, те са малко хора, които могат да се доверят.

2003 - Година на животното и какво означава?

Зад външната мистерия и кокетата на тази жена се намира много умна личност с отлична интуиция и емпатични способности. Може да види желанието и мотивите си в хората, тя лесно завладява местоположението и винаги се държи сладко и приятелски.

Ако се опитате да формирате основния живот на тези жени, те обаче искат да получат абсолютно всичко – от богатството, но с оглед на нежеланието да работят по техните недостатъци и грешки, те никога не го постигат.

2003 - Година на животното и какво означава?

В екипите такива жени – очарователни съветници и прекрасни приятелки. Те обичат да дават съвети за живот, те обичат, когато са споделени с тях, и в същото време те винаги се опитват да избегнат скандал. Такива жени се справят добре с управляваща позиция в малка компания и отдел – те ще се отнасят всички подчинени на всички подчинени, но също така могат да настояват в своето мнение, когато е необходимо.

2003 - Година на животното и какво означава?

Що се отнася до любовните отношения, такива жени са по-склонни да търсят верен спътник в партньор и приятел, отколкото любовник. Въпреки романтизма си, водните кози разбират, че бракът продължава да разбира взаимно разбирателство и уважение, а не за любов. Ето защо те често се характеризират с брак.

Ако такива жени страдат от неразработена любов, те винаги го прехвърлят дълбоко вътре и не изваждат – те не толерират страданията, сълзите и едностранното погрешно заразяване.

Приятелски отношения

Водната коза е една от малкото знамения, които определено се показват положително в приятелски отношения с почти всички хора. Възможността за бързо установяване на контакти, отлични комуникационни качества и естествена интуиция им позволяват за кратко време да придобият десетки нови познанства.

За разлика от други признаци, козите на водата рядко правят разграничение между дълги познати хора и само от човек, който се среща с човек – те са мили и приятелски във връзка с всички, докато тези милиона по отношение на тях.

Най-важното предимство на водните кози относно приятелството е способността да се правят компромиси и да жертват своите интереси или гледна точка. Тези хора винаги ще ви дават втори шанс и ще помогнат в трудна ситуация, дори ако веднъж в миналото не сте били особено приятелски настроени. Жизненост и язва не са присъщи на тези хора – те предпочитат да мислят, че хората в тяхната природа не са определено лоши или добри.

В тяхното разбиране всеки човек заслужава, че е приятелски настроен към него, каквото и да е направил, разбира се, ако говорим за неморални личности.

Вярно е, че приятелите на младите водни кози ще трябва да свикнат с редки атаки от самочувствие и самодоволство. Тези хора, въпреки факта, че те винаги се опитват да бъдат в приятното местоположение на Духа, от време на време те попадат в истинската депресия и тук разчитат на спешна помощ от приятели и познати.

Ползата за тяхната конзола не е толкова трудна – трябва да направите ясно, че никога няма да ги оставите в трудна минута и ще имате пощенска подкрепа.

Хората, които остават дълго време в приятелски отношения с водни кози, с време може да стане по-трудно да се контролира тяхното настроение. Тези хора, които обикалят в някои от познатите си, удобна възглавница за изпръскване на емоции, могат да свикнат да ви използват като пристрастяване за отрицателни преживявания. Това води до реална паразитизация, с която можете да се биете, само убедителни водни кози в собствените си сили.

Семейни връзки

Успешният брак създава с водни цели.

В семейните отношения, водните кози обичат постоянно в комфорт – затова домовете им често изглеждат много удобни и топли.

Във връзка с партньора си водните кози са изключително верни и предани. Ако виждат по отношение на себе си, подобна лоялност и дори продукт от подобни взаимни чувства – те ще дадат всички сили за подобряване и запазване на този брак.

Въпреки факта, че този знак често крие емоциите си дълбоко вътре, това не означава, че той го забравя. И въпросът тук не е в Малга, кои водни кози абсолютно не са надарени, а в банално разочарование.

От голямо значение за успеха на брака с този знак е партньорът на водната коза. В него тези хора искат да видят приятел и колега и добър сексуален партньор. Ако повлияете на сексуалните предпочитания на знака, след това в леглото, тяхната страст не е ограничена до нищо. Тук те са готови да следват изцяло желанията на партньора и да се жертват, за да му дадат удоволствие.

Подходящи професии

За съжаление, водната коза не дава своите отделения със специални таланти или неудържимо желание за постигане на високи цели. Като правило, тези хора се поставят малки, но много категорични задачи, които рано или късно са дошли. За да постигнат целите си, тези хора могат да използват абсолютно всичко – от естествената красота, преди постоянство и постоянство.

Тъй като козите на водата са преди всичко творчески личности, те ще постигнат най-голям успех именно в областта на изкуството и творението.

Водната коза изключително благосклонно се позовава на професията като художник, писател, художник, администратор, фотограф и архитект.

Въпреки такава полза, водните кози са по-добри да избират професии, които съчетават както творчески, така и технически принципи. В самото начало на своите дейности във водните кози може да се наблюдава истинско творческо издигане и вълнение, обаче, такава пориви бързо завършва, което може да повлияе на тяхната кариера.

Водните кози са най-вече подходящи за независим контрол на някаква компания или организация (те не са твърде уверени и нерешителни за това), но техният потенциал е напълно изпълнен като спътници.

2003 - Година на животното и какво означава?

Забранените области на дейност за водни кози са търговски и военни дейности. Към първия от тези хора, просто няма способности и търговски вени, а за втория те са твърде нежни, самокритични и индивидуални.

2003 - Година на животното и какво означава?

Съвместимост

За да оцените съвместимостта на водна коза с други признаци на китайския слънчев лунен календар, трябва да се свържете с таблицата, която са имали астролози за вас. Трябва да се каже това Най-добрата съвместимост във водните кози се наблюдава с тигри, прасета и дракони, добра и плодотворна съвместимост – с зайци, коне, кози и перост.

2003 - Година на животното и какво означава?

Но с такива признаци, като плъх и куче, водната коза е по-добре да не започнем – няма да го свърши.

2003 - Година на животното и какво означава?

Знак

Съвместимост

На плъх

За съжаление успешните взаимоотношения между тези знаци са изключително рядко събитие. Като правило тези партньори изобщо не се разбират, защото живеят в абсолютно различна реалност. Шансът да се намери така наречената златна среда тук е минимална.

Личност

Ако тази двойка е относително интимна и романтична връзка и има някакъв потенциал, тогава тук са любовта и приятелските отношения. И двата знака са изключително спокойни, мирни и често погрешно тълкуване и следователно не се вписват взаимно.

тигър

Абсолютно различни признаци, но факт и привлекателен един за друг. Активни и в постоянно търсене на приключения тигър и скромен, кротка кози необяснима и рядко дават доклад в такова съчувствие – те изобщо не са като. Такава комуникация може да доведе до отлично приятелство и дори да расте в нещо повече.

Зайци

Много подобни на знаците. Връзката им е изключително еднаква, последователна и спокойна, те нямат силна страст, нито в любов. Такъв съюз има всеки шанс да остане издръжлив, въпреки че има някакъв шанс да се удари един след това след дълго време.

Драконът

Основното условие за плодородието на такъв съюз е да предаде всичките шейни на дъската на дракона в ръцете. Само в ръцете на мъдър, последователен и надежден дракон коза може да намери мир и самочувствие.

Змия

Такъв съюз е изключително необходим за постоянни външни източници на положителни емоции и вдъхновение. За съжаление, за да се гарантира това, те практически не могат. Резултатът от такъв съюз може да бъде взаимна скука в компанията един на друг.

Кон

Двусмислен съюз, в който човек никога не може да бъде уверен в резултатите. Тези партньори имат всички основания да станат пълноценна и щастлива двойка, но пълното им неправилно може да ги повреди, ако няма да искат да отидат един на друг към това.

Коза

Изглежда, че идеалният съюз за такъв знак – тези хора са сходни, те са пълни с общо забавление и разговорите, те се разбират помежду си с половин клин и могат да подкрепят в трудни времена. Въпреки това, такива хора (особено ако са на същата възраст) рядко могат да добавят нещо или да се изненадат, което непременно води до отегчени.

Маймуна

Не е най-успешният съюз, ако говорим за любовни отношения. Маймуната, свикнала с цялото лидерство, и козата, която не толерира да бъде зависима и контролирано в отношенията, абсолютно не се разбира взаимно. Тя може да завърши с големи кавги и дори семейно насилие.

Петел

Определено е добра двойка както в любов, така и в приятелски отношения. Те имат много от тях едновременно и много различни, което позволява на тези партньори да се устрастват взаимно. Такава двойка няма проблеми в секса, нито в емоционалния план.

Кучета

Не е известно какво привлича тези знаци помежду си – може би любов или погрешно първо впечатление. За съжаление, тази двойка няма продуктивно бъдеще – хиперактивно и разговор, много емоционално куче скоро ще се притеснява да споделя с тиха кози важни новини или мисли и да получат едно-удари върху него, от гледна точка, отговори. Всичко това ще доведе до разбиване на взаимоотношения и ще намери по-подходяща страна.

Пръск

Най-успешната опция за съвместимост, където и двамата партньори просто се допълват взаимно – и двата знака са изключително чувствителни, романтични и създават идеална и щастлива двойка във всички знаци. Такива хора няма да показват отношенията си на дъното, предпочитайки да се наслаждават на мълчание и спокойствие.

Научете повече за естеството на знака на козавия знак (овце) от видеото по-долу.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Margarita Petrova

    2003 – Година на животното и какво означава? За кое животно точно става дума и има ли особено значение и символика зад избора на тази година? Bсъщество ли се отличава с уникални качества или ще се акцентира върху опазването на дивите животни? Има ли специфични събития или кампании, свързани с годината на животното? Бих се интересувал/а да науча повече!

    Отговор
Добавяне на коментари