...

2000 – годината на кое животно и какво означава?

2000 - годината на кое животно и какво означава?

Ако описанието на признаците на зодиака смята, че датата на раждане на дадено лице, други фактори имат много по-голямо значение на източния календар. Всяка година е назначен свой собствен покровител и елемент, засягащ съдбата, характера на човека. На изток вярваме в това Това е този символ, който защитава и защитава човек през целия си живот. През 2000 г. тази мисия отнема Бял метален дракон. Помислете, че обещава, роден под този знак.

2000 - годината на кое животно и какво означава?

Обща характеристика на символа

Разберете коя 2000 г. е на китайския хороскоп, доста просто. Но е важно да се знае, че обещава такъв патронаж на човек, роден в този календарен период. Главното „тот“ животно е 2000 – Бял метален дракон – много почитан в Китай. Този митичен характер се счита за истински владетел, магьосник, който действа и наказва за непокорство. Засягайки живота и съдбата на човек, този знак носи в тях блясък на студена стомана – не толкова ярко като злато, но подчертава храбростта и честта.

Елементът на метала според китайската традиция е свързан с тъга и строгост. Този елемент се осмелява с бодростта на природата, добавя към нея предпазливост и меланхолизъм. Бял метален дракон е най-тежък, наистина стремеж към самота. Той не се нуждае от общество на други хора и засяга всичко – от начина на комуникация към социалното поведение. Остротата, граничеща с грубост, често се отвращава от нея още най-близките хора.

Според емоционалните си свойства, метал дракон е един от най-студените, жестоки и изчисляващи признаци на източния хороскоп. Той е почти лишен от състрадание, но има особен код на чест.

2000 - годината на кое животно и какво означава?2000 - годината на кое животно и какво означава?

Не очаквайте емоционалност от тези хора. Те са твърде изчислителни и се нуждаят от социализация. В известен смисъл те винаги нарушават установената рамка и правила, но в същото време законът рядко ще нарушава или сериозно уврежда другите.

Patron 2000 White Dragon благодарение на способността да се ограничи емоциите, тя се оказва отличен анализатор и добър стратег. Вродени безстрашни прави мъжа си. В основната маса тези хора са точни, задължителни и честни, те са невъзможни да подкупват. В допълнение, за разлика от други дракони, това е способно да прехвърля спокойно критика, което благоприятно засяга връзката му с външния свят.

Най-доброто време за хората, родени през 2000 г., есента с нейните топли дни. Те се чувстват добре в не-годно слънчево време. Настроението и благосъстоянието на металните дракони има благоприятен ефект на зелено.

2000 - годината на кое животно и какво означава?2000 - годината на кое животно и какво означава?

Характеристики на символи

Ние ще анализираме какви характеристики на хората и жените от 2000 г. са обесен, според китайския календар, роден под знака на бял метален дракон. Те се борят, самоуверени и умни. Но интелигентността им е по-практична и служи като още едно остри оръжие в борбата за мястото под слънцето. Тези дракони са малко емоционални, но ужасни в гняв и много добро. Други са готови да прощават много, но не твърде мързеливи и глупости.

Мъже

Роден в годината на металния дракон, човекът се отличава със себе си и безкомпромисен. Той няма да слуша мнението на някой друг, като спестява чувствата на другите. Правота – характерна черта, която той наистина се гордее. Ако мъжка 2000 година ще вземе ръковошение, подчинените му ще получат критики без никакво разделение в редици.

В любовните отношения тези хора също са деспотични, придирчиви и едва ли отварят сърцето си. Неговият партньор той поддържа лоялност, но изисква почти пълно подчинение. Всички моменти вълнуващи ревност могат да го донесат на атака на гняв. Ако съпругът запази условията, които им се предлагат, за семейството им този дом тиранин ще бъде готов за всичко.

2000 - годината на кое животно и какво означава?

Жени

Външно скромно и дори тихо, жената 2000 раждане е истински страстен вулкан под силна метална броня. Неговата амбиция, която крие под присичността и готовността да се вземе за най-трудната работа. Неговото интелектуално развитие е над средното, Жена, родена под егидата на метален дракон, разнообразен надарен и има много хобита. За тези дами се характеризират с разбираемост в комуникацията, те споделят лични и бизнес среди на комуникация.

В лични взаимоотношения бял дракон жена не чувства дефицит на вниманието. Тя е готова за случайна свободна връзка, но човек винаги избира с по-високи стъпки на социалното стълбище.

Представителите на този знак не са готови да се лошават в кухнята, но амбициите им на кариера се изпълняват самостоятелно, без помощ. Тя няма да стои и няма да издържи критика във всякаква форма от близки – в семейството, това е жена, която ще вземе господстващо положение и съпругът й ще трябва да го вземе.

2000 - годината на кое животно и какво означава?

Приятелски отношения

В приятелски отношения бял дракон е доста избран. Този знак е много чувствителен към критиките и каквито и да всички забележки, трудно прехвърля критиката и като цяло предпочита да води. Добрите приятели за него ще бъдат много по-малко амбициозни представители на източния календар. Тази категория включва прасе, винаги готова да се възхищава с блестящия си спътник. Добър съюзник във всички дела за него ще бъде котка с достатъчно дипломатически способности, за да не се повлияе на гордостта на дракона.

Изведнъж приятелството между представители на този знак с тигри може да бъде доста интересно преживяване. Харизматичният и ярък дракон тук ще могат да потиснат дори властта на своя хищнически приятел и ще получат максималното удоволствие не от съперничество, но от подаване.

2000 - годината на кое животно и какво означава?

Сред символите, да бъдат приятели, с които това е сигурно, няма да работи, бик, куче. Те се различават твърде реалистичен поглед към нещата и не са готови да се възхищават на ослепителния блясък на фасадата на дракона.

Любовна връзка

В любовните отношения при хора, родени през 2000 г., доста добър шанс да намерим щастие с представители на няколко признака на източния хороскоп наведнъж. Бял метален дракон, който иска да построи щастливо семейство, Струва си да се задоволи представители на няколко знака.

  1. Петел. Най-често прави парти за изчислението, но става добър сателитен живот за дракон. Желанието му да успее да стимулира партньора си да насърчава кариерата си.
  2. Маймуна. Тя е по-хитър и избягван от простия дракон, му помага да разбере тънкостите на човешката природа. Драконът, от своя страна, ще й осигури надеждна и безопасна задна част, прощава прекомерна гордост.
  3. Коза. Тя ще бъде доволна от дракон, той ще може да счупи суетата си, да осигури желаното ниво на комфорт. Но ако говорим за взаимна подкрепа, не трябва да разчитате на козата.
  4. Змия. Единственият проблем в този съюз може да бъде ревнив на дракона. Останалата част от двойката ще се допълва, дори има всички шанса да играят златна сватба.
  5. На плъх. Друг съюз за изчислението, че драконът може да направи щастлив. Извличането на плъхове ще се възползва от този съюз и ще бъде доста доволен.

С повишено внимание, но все още допустима любов и брак между представители на годината на белия метален дракон и хора, които покровират кон. Но предателството на партньора може да боли върху гордостта.

С една година дракони се разбират добре, но връзката им ще бъде като китайска фойерверки с къси лапи и ярки емоционални мига.

Какви са професиите?

Препоръчва се изборът на професионална дейност за представители на годината на металния дракон да направи в полза на часовете, които изключват монотонността. Те са противопоказани рутинни, в допълнение, тези хора са трудни за спазване на строгите правила. По-скоро това са свободни създатели, които могат да създават нови идеи и решения, за да направят пробиви и да преодолеят скептицизма на някой друг. При хора, които са родени през 2000 година, Добри шансове за овладяване на една от професиите, без да се включва постоянен престой в офиса.

Необичайният характер на естеството на металния дракон е способността да се упражнява самоувереност сред универсалната паника. От тях се получават отлични антикризисни мениджъри или успешни представители на професиите на риска. Това са големи спасители и каскади, вулканолози и завоеватели на покрити сняг планински върхове.

Сред професиите, препоръчани за хора от 2000 г. на раждането могат да бъдат приписани всички свързани с ораторичното изкуство. Това са ентусиазирани политици и преподаватели, майстори на обществени речи и художници. Любовта към риска може да доведе до кариера в областта на наказателното право, където талантът му на оратора ще бъде в търсенето в съдебния дебат. Освен това, Този знак има тенденция към медицина – тя може да бъде добри полеви хирурзи или оперативни лекари в болници.

Избягване на рутина, метален дракон може да се превърне в музикант или актьор, свободен художник, скулптор или дилър на изкуството, който продава произведения на изкуството в световен мащаб. Във всеки случай, той няма да бъде отегчен със сигурност, бягащ всеки път, веднага щом се случи атака на приключения.

Съвместимост

Комбинацията от западни и източни хороскопи отваря пълна картина на характера и предпочитанията на хората, родени през 2000 г. Знакът на зодиака влияе върху съдбата при не по-малко от патронажа на животното, включено в кръга на китайския календар. И всеки бял метален дракон трябва непременно да вземе предвид препоръките, които хороскопът му дава.

    Овен

    Бял дракон знак Aries е различен, наистина, огнено характер. Този човек мига почти незабавно и хладнокръвен прах е доста труден. Това са най-възкръсналите и постоянно в търсещите хора. В живота на такъв дракон винаги има дузина и изоставени случаи, които той вече няма да завърши.

      2000 - годината на кое животно и какво означава?

      Телец

      Най-упорит представител на зодиакалния кръг. В комбинация с драконовата суета и тенденцията му към хедонизма може да се превърне в безразсъдство на шията, като лекува всички в бара, но останалите самотни под душа. С правилното разпространение на аспирации на кариерата, тя е способна много, Но голямото търсене на партньора усложнява търсенето му.

        2000 - годината на кое животно и какво означава?

        Близнаци

        Елементите на въздуха в комбинация с металния дракон създават тип човек, на когото е на рамото. Тези хора са мечтатели, емоционални и отворени, артистични, винаги готови за нови впечатления. От тях се получават пътници и изследователи. Близнаци роден през 2000 година, Не признавайте престижите и винаги следвайте само от техните убеждения.

          2000 - годината на кое животно и какво означава?

          Речен рак

          Ермитажа по природа, в комбинация с метален дракон, ракът се превръща в истински рицар в чугунена черупка. Но с близки хора те са способни да се отворят наистина, показвайки кратка емоционалност. Външният им чар е измамен. С неразрешен рак винаги ще бъде внимателен.

            2000 - годината на кое животно и какво означава?

            лъв

            Изценка на роялизма и желанието за блясък. Неговата тяга за красивия живот почти неразрушим. Роден през 2000 г., лъвът ще свети в светско общество, завладява спортните върхове, докато ще остане щедър и щедър.

              2000 - годината на кое животно и какво означава?

              зодия Дева

              Най-неутворимият метален дракон. Този представител на знака на Деваря не само ще постави всичко в рафтовете, но и налага строга забрана за всякакви промени. Често хората от този тип остават неженени, ангажирани с определен жизнери. Но в същото време те са строги не само за другите – един човек също ще ги държи в рамката, установена от него.

                2000 - годината на кое животно и какво означава?

                мащаб

                Очарователен и художествен бял дракон – способно е да очарова всеки поглед. Но желанието му за блясък и възхищение често образува среда, много далеч от дефиницията на добра компания. Ако талантите на везните са правилно развити, те са напълно способни да намалят славата в областта на музиката, киното, рисуването.

                  2000 - годината на кое животно и какво означава?

                  Скорпион

                  Егоистичният и емоционален скорпион от 2000 раждане никога няма да покаже чувствата си в хората. Но близо до нея получава 100%. Ярките впечатления, които той получава в желанието за богатство или слава, може да стане адреналин капан. В името на изпълнението на желанията, този човек ще отиде на глави, Той не разпознава престирите и е готов да защити правото си.

                    2000 - годината на кое животно и какво означава?

                    Стрелец

                    Най-неорганизираният метален дракон. Самобръсначката на този представител на източния хороскоп тук се размножава много пъти, превръщайки се в Pre -Alaberity. Стрелец 2000 забравя за неговите обещания, позволява се да закъснее за работа, може дори да спи спокойно със собствената си сватба. Но всичко плаща за позитивното си отношение и обезоръжаваща усмивка.

                      2000 - годината на кое животно и какво означава?

                      Козирог

                      Най-българският дракон, който е гарантиран да се чувства в кеша си със златна радост. В комбинация с прагматичността на Козирога, нейното трудолюбиване и постоянство Тези хора могат да търсят по височина на кариерата във всяка професия. Но не трябва да очаквате емоционалност от тях или от проявление на чувствата.

                        2000 - годината на кое животно и какво означава?

                        Водолей

                        Създател и мечтател – който ще бъде бял дракон в комбинация със знака на Водолея. Такива хора са родени да вдъхновяват и създават красива. Не трябва да ограничавате техните импулси, с дължимата подкрепа на ражданията на Aquarius 2000 са способни много.

                          2000 - годината на кое животно и какво означава?

                          Риба

                          Неипична за своя знак, тези риби изглеждат и се държат свободно и може да напуснат зоната на комфорт. След като победиха обезсърчението и страховете, дължащи се на стоманения характер на металния дракон, тези хора перфектно се справят с най-сложните и мащабни задачи. Те са успешни, успешни в бизнеса и кариерата.

                          2000 - годината на кое животно и какво означава?

                          Всички тези характеристики са от значение за типичните представители на зодиакални съзвездия. Ако човек има допълнителни аспекти в своя хороскоп, той ще отнеме съставянето на индивидуална натална карта.

                          По-нататък гледайте видеоклипа с история на психолог за хора, родени в годината на дракона.

                          Оценете статията
                          ( Все още няма оценки )
                          Dimitar Ivanov

                          Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

                          Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
                          Comments: 1
                          1. Snezhana Todorova

                            2000-та година е годината на Дракона в китайския хороскоп. Какво символизира това животно и какви са основните характеристики, свързани с него?

                            Отговор
                          Добавяне на коментари