...

1989 – годината на която животното и какво е характерно за него?

1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

В мъдрия източен хороскоп влиянието на елементите върху поведението на зодиакалните знаци в определен период. Съдбата подготви спокоен, но интересен живот през 1989 година.

Каква е годината на змията?

На източния календар 1989 – година Жълта Земна змия. In vivo, земното твърдо вещество създава удобен живот на змии. Такава природна проява засяга хората, родени по време на този хороскопски период. 1989 г. дойде на 6 февруари и завършва на 26 януари 1990 година. Змия е шестият на символа на китайския хороскоп.Земята дава на хората 1989 г. пълнота, бавност и тайна. Жълтият цвят подобрява естествената им мъдрост.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Не се събуждайте от влечугите отделения препоръчваме да прекарвате повече време за природата и да използвате маслен цвят в ежедневието.

    Традиционните признаци на зодиака във връзка с годината на тихото, хитрото и мъдкото животно носят свои собствени характеристики на всеки човек, роден тази година.

    • Змия Козирог любов самота, но не се огъват шумни и весели компании. Много време прекарват в сънища. Опитайте се да следвате външния им вид, предпочитайте красиви и скъпи дрехи.
    • Енергичен Водолей не може да спре на едно място, така че те пътуват много. Любителите на свободата са груби и нетактични с другите. Обичайте да четем, много време плаща за вашето развитие.
    • Змия риба Те не могат да държат езика за зъбите изобщо, всяка тайна бързо става собственост на хората. Те са безкрайно летящи интриги и завист всичко подред.
    • Владеещи се Овен надарени с невероятна сила на волята, мисли за всяка стъпка и знае точно какво се нуждае от комфортен живот. Има извънредно мислене и не толерира външни лица.
    • Енергичен и весел Телец е душата на всяка компания. Отворен и честен, той се стреми да създаде солидно семейство и да осигури домашен комфорт.
    • Обсъждам близнаци нужда от непрекъсната комуникация. Те искат да пътуват много. Те са невероятно щастливи във всички въпроси.
    • Егоистична раница Помислете само за себе си. Всички търсят ползи, лесно могат да заблудят никого.
    • Оценка на лева Проверява буквално всичко. Ревността на втората му половина го бута към организацията на наблюдението. Отличен семеен човек във всичко подкрепя роднините му, никога не предават.
    • Красива Дева мечтае за голямо и приятелско семейство. Тя почита родителите си. Мнозина отразяват бъдещето.
    • Арогантни и завистливи скали често се поставят преди всичко. Мечтайте за богатство, но естествената мързел предотвратява целта.
    • Трудолюбив скорпион Обикновено постига голям успех в популяризирането на кариерата. Но вашият собствен бизнес често се разпада поради неспособността на змия Scorpion да ръководи екипа.
    • Интересен спътник Стрелец обича да чете. Късно създава семейство, но за много готови за много. Показва голяма грижа за близките.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Характеристики на хората, родени тази година

    През годината на това необичайно влечуго, което се появява през годината на това необичайно влечуго и замисленост. Разумно и предразположено към аналитичното мислене на змията, мислите за техните действия няколко стъпки напред. Те не са съмнителни в съмнителни приключения, не търсят светлинни пътеки. Преди вземане на решение взема предвид всички плюсове и минуси.

    Целите на целите и успеха се постигат чрез усърден труд, те знаят как да оценят ползата. Не страдайте от изненади. Острата промяна на настройката силно напредва земните змии. Те не приветстват дълго пътуване.

    Земните змии не са податливи на паника и да запазят спокойствие във всяка ситуация.

    Представители на серпентина източния знак незабавно реагират на екстремни събития, правят правилните решения. Ilight и събрани, те стават отлични служители в спасителния сектор: служение за извънредни ситуации или спешна медицинска помощ.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Това е единственият знак на китайския хороскоп, който доставя обществото на възстановимите егоисти, които предпочитат самотата и неволно да им позволят да бъдат близки. Те се страхуват да бъдат отхвърлени. Отвори хората само след като те са осъдени в искреността и благоприличието си.

    Земните змии не слушат други хора. Изчисляването и подозрението на представителите на този знак допринасят за преценката на околната среда. В конфликтните ситуации се опитват да постигнат взаимно разбирателство. Те не приемат обиди, не харесват, когато бързат.

    В името на собствената си полза и постигането на целта си на змията са способни да предадат. Проявление на неудобство, налагане на неговото мнение, често прекъсване на събеседника причиняват някои трудности при комуникацията с подобни индивидуалисти. В близкия си кръг те включват всички подкрепящи хора, които подкрепят своите възгледи, които осигуряват подкрепа и защита. Много гостоприемни знаци.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Те ясно разделят заобикалянето на техните и непознати. Заради змията хора са готови да жертват живота. Поклонение на техните близки и уважение. Останалите се отчитат на врагове. Те са убедени, че онези, които им желаят само зло. Опитайте се да поддържате неутрални отношения с тях. Змиите постоянно чакат някакъв трик, измама, предателство. Благодарение на това качество, те рядко стават жертви на измама.

    Змиите се характеризират със следните положителни качества:

    • Вдлъбнатина+
    • Мъдрост+
    • наблюдение+
    • Практичност+
    • щедрост+
    • CalEstremilla+
    • отговорност+
    • Добра работа+
    • решителност.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Недостатъци на представителите на земния знак:

    • арогантност+
    • тайна+
    • Авеню+
    • жестокост+
    • студ+
    • Егоизм+
    • Бедността+
    • находчивост.

    1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

    Змиите се чувстват комфортно във всяко отношение. В моя вътрешен свят никой не е предаден. Ако не успеете да установите контакт, те веднага се оттеглят и без съжаление с възраженията, като се позовават на факта, че няма необходими хора.

    Тактическите и чувствителните земни влечуги са много добри приятели.

    Това приятелство е вярно и инвестира цялата си душа в нея, но най-често има повърхностни приятелски отношения. Готови да помогнат и подкрепят никого в трудна ситуация.

    Змия пасивни в любителите. Умът и предпазливостта й предпазва да достигне до дълбините на чувствата в любовта. Любовта се отнася цинична, не губи главата си от любов. Змиите отнемат много време, за да изследват от всички страни на човека. Внимателното претегляне на всички предимства и минуси допринася за сближаването с представител на противоположния пол само с много сериозни намерения.

    В интимния живот тези, които са се появили в годината на змията, са изобретателни и ненаситни. За съжаление те се грижат повече за личното удовлетворение, а не за предоставяне на удоволствие на партньора си. В секса егоизмът е много ярък.

    Семейството е повдигнато късно, като дълго погледнете избрания.

    В брака първото място постави мутация и общи интереси. От родените през 1989 г., отлични съпруги и съпрузи. Те добросъвестно изпълняват задълженията си и изискват същите членове на семейството. Браковете със змии се разпадат изключително рядко. Представители на подписване на влечуги оценяват семейното огнище. Обичайте времето в обичайната атмосфера.

    Усърдността и целенасочеността на серпентинните отделения допринася за бързото им напредване на кариерната стълба. Те се стремят да станат професионални професионалисти, лесно усвояват нови знания. Служителите оценяват такива служители. Ако желаният доход не бъде получен, змията за съжаление е отхвърлена. Най-подходящите професии за представители на серпентина са икономисти, учители и лингвисти.

    Хората, родени през 1989 г., могат да станат поразително силни лидери. Те се характеризират с твърдост, студ и изчисление. Змиите не толерират мързеливи и не-изпълнителни работници.

    Отключва за съжаление, те не ходят на никого и винаги преследват собствените си интереси.

    Мъже

    Синините на змиите на силния секс понякога ги превръщат в пропуск. Те обичат да се обграждат с шик неща и скъпи мебели. Често стават колекционери на ценни теми: реколта, красиви картини и редки експонати. Техният дом понякога прилича на луксозен замък. Може да изпълнява всеки дом на мъжете.

    На очарователните млади хора, родени през 1989 г., заобикалящата им, но бързо разочарована от тях. Змиите мъже не искат да прекарват времето си на празни разговори. Те грубо намаляват присъстващите. Добрите момчета могат да бъдат взети за доста агресивни хора заради нежеланието им да смятат за чувство на другите. Милозащитните срещи не отговарят на змиите, които са поддръжници на сериозни и трайни отношения. Мъжът, роден през 1989 г., подхожда на ярка, елегантна и умна дама. Ако, на първата среща, момичето няма да може да прави впечатления и очарование върху него, тогава втората среща няма да бъде.

    Да изберем спътник, той е много отговорен. Никога не спира своя избор на грандиозна красота с гладко сърце. Вътрешната страна помага да се види подходящия претендент за ролята на неговата съпруга и майка на техните деца.

    Обучението на по-младото поколение причинява големи трудности. Често човек не знае как да се държи с тях. Деца за еднократна употреба и свобода, които незабавно се превърнат в обект на присмех и войник на бащата, а по-късно – раните в семейството. Слушане на съветите и изпълняващи всички указания на ръководителя на семейството, които не обръщат бащата, а в семейството царува мир и мир.

    Не трябва да провокира невероятен собственик на ревност. Млад мъж може да попадне в ярост и дори избран.

    Спътникът, който го подхожда във всичко, ще бъде заобиколен от галене, грижа и грижа. Змия човек се отличава с лоялност. Чудесен семеен човек, умело ръководи домакинство.

    Жени

    Момичетата на влечугите са надарени с ума, екстериора и вътрешната красота. Нежна, скромна и крехка млада дама може да се превърне в периодично в най-истинската ярост. Интелигентни не по години момичето бързо подчинява волята си на родители, които са принудени да изпълнят всичките си капризи.

    Атрактивен, очарователен и проницателен представител на змия годишно умело използва мъже за техните цели. Умният, ерудит и интересно момиче е роден психолог. Тя деликатно усеща слабостта на партньора, като ги използва в собствените си интереси. С изискания и рационален млад мъж се чувства като истински рицар. Дамата може да избута обещаваща, но несигурният млад мъж до върха на успеха.

    В името на постигането на целта си, момичетата могат да се преструват, че са глупави и добри. Всъщност те са присъщи на гняв и инфрактивност. Интелигентни змии много хитри.

    Комуникацията с хората често преследват наемници на наемници. Не търси лидерство, но манипулиране не е позволено. Изчакване на истинска любов, но е невъзможно да се постигнат критериите на дамата. На спътника на живота. Това нещастно момиче се опитва да се скрие от другите около самотата си. В търсене на идеала може да избяга от целия живот.

    Лама трябва да се научи да избира всички недостатъци, не трябва да се стреми да ги възпитава отново. Само в този случай е възможно семейното щастие.

    Вродени късмет и аналитични способности помагат за създаване на приятелка, родена през 1989 г. силно и проспериращо семейство. Тя може да вземе съпруга си на съпруга си губещ, да ги изпрати на правилния канал и да направи обещаващ и щастлив човек от него. Лейди влечугите са способни на предателство.

    Съпругата на змия учи всички роднини да дойдат в определеното време и приятели – да се срещнат на обществени места. Децата растат в любов и обич. Дава голямо значение на тяхното хармонично развитие, което плаща много от времето си. Се стреми да осигури добре децата. С любов привлича дома си. Готови за всички жертви, но съпругът на лъжата и измът няма да толерира.

    Кариерният растеж не се интересува от представителите на слабия пол. Те предпочитат да търсят работа до къщата или близо до детската градина, които посещават децата си. Земните змии съвсем добре подхождат на счетоводител. Те могат да постигнат в тази специалност необходимите височини, но не искат да правят това. Семейството се фокусира върху тях много по-скъпи професионални дейности.

    Съвместим с други зодиакални знаци

    Земните змии не понасят истерията и драмата на други хора. Ексцентрични и небалансирани хора могат завинаги да загубят местоположението си. Отделенията на този знак хладно прекъсват връзките с близки хора, които нарушиха мира си.

    В влечугите, родени през годината, семейните проблеми възникват с тигър и плъхове се появиха през годината.

    • Връзки с Тигър може да не се приближи заради подценяването на вторите си половини. Змия не толерира такова отношение към себе си.
    • Влечугите са напълно подходящи за роден човек Година на плъх. Взаимното прозрение води до нездравословно съперничество.

      1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

      Момичета, родени през 1989 г., препоръчват създаването на съюз със следните представители на източния хороскоп.

      • Младите хора, които са родени бик бик бик са добре подходящи. Съпругът предоставя семейство, изгражда кариера. Съпругата в добро вяра води домакинство. Бикът ще бъде посветен на такъв човек през целия живот.
      • Добър съюз може да работи с дракон. Както умни, пълни с амбиции. Мъдрата съпруга е способна на полезни съвети, изисквани от дракона, за да поддържа водеща позиция в обществото.
      • Добри перспективи с мъже, които се появиха на светлината на заек. Курс взаимно се обогатява помежду си. Има много общи интереси и тези за разговори. Поддръжниците на здравословен начин на живот предпочитат съвместна семейна почивка, любов път.
      • Петел ще направи и добра страна. Смел и надеждна птица защитава своята спътник рефилия, която е спокойно облекчена през целия си смел и искрен съпруг. Под влиянието на ревностна жена, затворена жена постепенно се превръща в весел съпруг.
      • Кучето обогадава вътрешната сила на змията и признава лидерството си, Възхищавам се на естествената мъдрост и интелектуални способности на съпругата му. При предоставянето на жена си повече свобода добавя красиви семейни връзки. Не винаги един безоблачен брак дава възможност да живеят до дълбока старост.

      С маймуна, овце и кон, в змията красива се добавя приятелска връзка. По-късно те могат да отидат в по-сериозни чувства. Но това се случва изключително рядко поради чувството за интелектуално превъзходство на мъдър влечуго над тези животни.

      1989 - годината на която животното и какво е характерно за него?

      Мъжете змии са напълно подходящи спътници, които се появяват в годината на бика, петел и дракон.

      • С жена от бомба Съчетава темперамент, отговорност, практичност, грижа за семейството и къщата, желанието за материалното благосъстояние и желанието за насърчаване на кариерните стъпки. Те са много внимателни.
      • Женски петел Той е генератор на идеи и съпруг, който служи като мозъчна атака. И двамата съпруг са интелектуални, изчислителни и успешни.
      • Емоционална и смела жена Дракон Идеален за нейната импулсивност, яркост, оригиналност, мистерия. Семейният съюз допринася за творческия растеж и материално благополучие.

      Най-трудните и сложни отношения са жена с глиган.

      Картина и също, общият представител на този знак постоянно създава основание за критика на решавия и силен дух на съпруга си. В семейството царува пълно недоразумение на мотивите за действия и стремежи един към друг.

      В следното видео – характеристики на змия знак.

      Оценете статията
      ( Все още няма оценки )
      Dimitar Ivanov

      Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

      Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
      Comments: 1
      1. Emilia Georgieva

        Какво е значение на животното за годината 1989 и какво го прави характерно?

        Отговор
      Добавяне на коментари