...

1988 – годината на която животното и какви са неговите характеристики?

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

На всеки 12 години се връщат знакът и символът на годината, променливостта на знаците се дължи на източния календар, с който днес се случва почти целия свят. Връща не само символ на годината, изразена от животни, но и елементи. Дървото е заменено с огън, пожар – земя, земя – метал и метал – вода. Така например, хората, родени през 1988 г., са родени една година на Земята (жълт) дракон. И със сигурност имат някои важни различия от драконите на други години.

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

Общ

Китайският календар уверява, че 1988 г. е годината на дракона. Започва на 17 февруари и приключи на 5 февруари 1989 година. Източният хороскоп особено отличава това животно, тъй като само императорът е надарен със заглавието на дракона в древен Китай. Означава, че Раждането през 1988 г. е свързано със силата. Силата често управлява човека, управлява страстите си, емоции. Но драконите на 88-тата други – те са присъщи много рядко равновесие. Това е свързано с факта, че годината е в елементите на Земята: тоест е доста уверен, твърдо стоящ на краката и дори в известен смисъл, приземен човек. Тяхната силна характеристика е, че те могат да поставят ясни цели. Те ги работят на най-малките задачи и решават тях, идват в основния резултат.

И това определено са положителни, завидливи качества се комбинират с такива силни отрицателни характеристики като деспотизъм и желанието да се подчинят. И тук е важно как индивидуалните качества на човек ще регулират естествените наклонности. Някой същият деспотизъм ще бъде считан за слиптизъм и работолизъм, но някои дракони изглеждат истински тирани. Представители на този знак са по-лесни за много други хора с избора на професия.

Те ясно знаят какво искат, те не разбиват съмнения. Те разбират себе си и силните си страни, така че често могат да бъдат успешни поради правилния избор на делата на живота ви.

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

Основни характеристики

Роден под знака на дракона може да разчита на броя на 1,6,7 – те ги носят късмет, но 3 и 8 са нещастни. Любимите цветя стават бели, златни и сребърни и нещастни – сини и зелени. Късмет на тях ще донесе зелено хризолит и аметист, най-добрият метал за тях е бронз. Драконите, родени през 1988 г. по-добре да се справят с делата в понеделник, но в петък енергията им вече не е толкова силна.

До безусловно силната страна на знака, можете да вземете способността да анализирате действията, работата, взаимоотношенията и да направите право, най-обективните заключения. Те не могат просто да признаят грешките си, те го правят без ненужни емоции и истерия. Това са решаващи и откровени хора, които няма да държат камъка за синуса. Те са ангажирани с приятели, знаят как да бъдат приятели и знаят, че добрите отношения изискват сили и време. За очевидните недостатъци на дракона включват известна агресивност и суета. Понякога техният горещ нрав и импулсивност се проявяват там, където ситуацията не е толкова октост и заслужава по-спокойна реакция. Но други нямат възмущения за такава емоционалност, ако те разбират добре дракона и виждат целите зад тази нетърпимост.

Суета и амбиция – това са ключови знаци. Тези хора обичат похвала, внимание, универсално образование за техния успех. Те знаят как да вземат комплименти и поздравления, няма да бъдат прекалено килограми и объркани.

Скромността по отношение на техните собствени фестивали и победи не е за тях. Те обичат гостите, подаръци, красиви тостове и изискани поздрави. Те обичат да се забавляват в живота си, в центъра на които – самите те.

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

Жени

Земните елементи засягат тези дракони, ги правят балансирани, спокойни, нежелани към външната паника. Дори и да имат пълно недоразумение, страх и безпокойство, те няма да напрегнат външното проявление на вътрешното объркване на другите. Много е важно за тях да не губят лице, така че веднага щом се позволят на истерия или нервна почивка, те сякаш имат силата. Те могат да бъдат доверени само, но до края, какво се случва с тях в душата, така че никой няма да знае.

Обществените скандали на жената дракон не са готови. Тя може да верига, да увеличи гласа, но просто не организира разглобяване на зрителя. И дори ако всичко е в банята, тя ще намери възможността да се успокои и да стигне до правилното решение. Да бъдеш надзорен орган, тя ще даде строг и взискателен, но справедлив и активен шеф. Тя няма да имитира турбулентни дейности, но наистина ще работи.

Жените дракон са добре управлявани от деца, свързани с деца, защото може да изгради изключителна кариера на педагогическа област. Тя е в работата с деца, че тя ще покаже максималното твърдение, откъсването и може да разкрие таланти. Фактът, че тя веднъж не успя да се реализира напълно, тя ще направи със своите ученици.

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

Човек

Драконът са спокойни хора, определени за собствените си цели и предпочитания. Те са надеждни, те не са своеобразни за тях. Мъжете не обичат изненади, се опитват да предвидят всичко, любовта да бъде подсилена. Те са пълни, икономични, но не достига до алчност. На работа те са отговорни и точни служители, които ценят дисциплина и оперативен.

Решаването на всички проблеми, които те виждат само в мирно споразумение, за откриване на конфликти са много склонни. Това са добри, отдадени приятели, които могат да отговорят на всяко искане. Те се сближават добре с хората, знаят как да намерят точки за пресичане с никого. Но най-добрият им приятел ще бъде спътник в живота, на чий избор те са с цялата сериозност.

За тези хора материалната последователност е важна, тя не е само по себе си, но определено е стойност. Пари за тях инструмент, който ви позволява да бъдете резервирани по различни въпроси. Те доброволно дават, помагат финансово онези, които се нуждаят от тази помощ.

Що се отнася до парите, те са реалисти, няма да бъдат ангажирани с натрупвания от алчност или финансова зависимост. Знам как да запазите и да инвестирате правилно.

Описание на астрологическите признаци на зодиака

По-точна характеристика Ще има описание на драконите корелирани зодиакални знаци.

  • Овен. Комбинацията от признаци укрепва ключовите качества, положително е по-изразено, но също така отрицателно става по-забележимо. Това са много активни хора, които често са пионери, новатори. Те са очарователни и весели, способни да зареждат другите в любов и готовност за нареждане на нови височини. Те често носят неспособност да чакат, нетърпение. Те се страхуват да изразходват силата си, не обичат да се забъркват с онези, които са по-малко рискови, решаващи, могат да бъдат незначителни за хората не са толкова неотменим темперамент.
  • Телец. Реалистични, прагматични, конструктивни – това са трите основни характеристики на тези хора. Те никога няма да потънат пламъка, ако не са сигурни, че ще се справят с неговите последици. Опитайте се да се предпазите колкото е възможно повече. Заобиколен от презастрахователи, и този проклет може понякога да ги превърне в паникс. От тях се получават добри финансисти. В любов, предразположена към драматизация и прекомерна сантименталност.
  • Близнаци. Ярки дракони, любящи блясък и впечатляват. Но, уви, тя не винаги впечатлява истинското състояние на нещата. Нетърпеливо не знаят как да запасите живота си, не винаги вярно на техните обещания. Накрая те не искат да обиждат никого, но често се прави чрез тяхната раздразнителност. За добра работа и самочувствие те се нуждаят от тон, постоянно повикване (макар и не много величествено).
  • Речен рак. Техните основни характеристики – упоритост и способност да дадат точна оценка на ситуацията. Това са защитници, в надеждността на които и съмнението не трябва. Те често отиват за съвет и те щедро се разделят с хората с разумните си разсъждения. Те са авторитетни, разумни, могат да deftly жонглират професионалните умения – могат да се проведат веднага в няколко области. Най-важното за тях е семейство и в нейната защита те няма да съжаляват за силата и времето. Пребройте душата си.
  • лъв. Тези лидери не са близо до рутина. Те са готови да направят всичко, ако само тези действия не са монотонни. Те не са толкова важни за паричното възнаграждение, колкото вътрешният огън, който в тях е в процес на работа по интересен проект. Те се нуждаят от ярки партньори толкова, колкото светли партньори, въпреки че по отношение на любовта те често разочароват сродна душа. Дългата страст не може да издържи малко мързелив в личните взаимоотношения. Те са присъщи на похвала, но безвредни. Ако похвалите ще „летят“ до тях по-често, те са готови да минат.
  • зодия Дева. Това е по-високи стрелки (във всички сетива). Те са по-ясни други разбират, в каква посока наистина трябва да се движат. Красиви стратегически стратегии за изчакване и анализ. Често техният външен вид е измамлив: в „сивите мишки“ лежи голям потенциал. В борбата за трона са готови да направят забранено приемане. Кариерите могат да отидат при измама, но не винаги е сделка със съвестта. Ако има партньор с по-леко отношение към славата и успеха, това ще помогне на хората този знак да не правят фатални грешки.
  • мащаб. В тези хора няма изкуственост, фалшив блясък. Те обикновено се оценяват, уважават, те знаят как да харесат, но те постигат такава репутация от трудно и отново. Често това са много красиви, зрелищни хора, които могат да направят себе си царски образ за „3 рубли“. Но те се отнасят до външния си вид към външния си вид, действията, доверието, усилията са много по-важни за тях. Рядко си дават обезвъздушаване. Каквото и да го направите, всичко ще бъде сервирано под най-красивия, деликатен, елегантен сос. Обичайте да се обожавате, не харесвате посредствените сутиени. Мирният начин предпочита война, действие – почивка и планове – сънища.
  • Скорпион. Определено трябва да внимаваме. За няколко стъпки могат да унищожат противника, всеки, който е на път. По-добре е да не се спорят с тях, да не се води неутралност. Това са оскъдни хора, въпреки че са присъщи на таланти, ярки способности и умения. Те обичат и знаят как да работят, но арогантни, трогати и первъргина. В чифт, те се нуждаят от мек и щедър човек, който ще балансира своя плам и страст и се фокусира върху основните положителни качества.
  • Стрелец. Ентусиасти, дори авантюристи в нещо. Обичайте риск и разкрийте колкото е възможно повече в стресови ситуации. Спокойствие и рутина ги извеждат от себе си. Щедър, мир, готов, готов да помогне и да обича целия свят. Общителен и изобретателен, че често ще бъде внимателен. Желанията на партньора се познават в любовта, но не винаги вярно.
  • Козирог. Всичко в живота им стига до значителна трудност. На техните основни върхове те се връщат дълго. Амбициозните, те жадуват и знаят как да се разпореждат. Отидете направо, не оставяйте прах в очите, внимателно изберете приятели, партньори, сателити на живота. Леко затворен, не искам да оставяте и дори най-близо до душата си.
  • Водолей. Независим, лесен за повишаване, енергичен. Не се страхувайте от критиците, не виждайте препятствия, където мнозина просто изключват пътя. Винаги знайте как да излезете на изпита. Може да отложи важни неща на последния, но все още успява да ги изпълни. Се вземат за големите проекти, те не обичат да обменят дреболии.
  • Риба. Много чувствени хора с отлично развито творческо мислене. Идеалистите са готови да спасят и трансформират мира. Смели и предприемчиви, ограждащи. В тях има синьост в тях, но тази вятърност често е простена. Основното нещо за тях не е да се срутят от предвидения път.

Еднакво важни характеристики и относително различни аспекти на живота могат да бъдат.

Финанси и кариера

Материална стабилност – една от стойностите на дракона. Те не обичат неочаквани големи разходи, те нервно се толерират, но могат да обърнат ситуацията, така че те все още да не останат. Крем, претоварване и икономичен, обича да харчат пари за близки, но с добро изчисление. Не са направени от несериозни покупки, но дори и с малък доход могат да разпространяват средства, за да имат достатъчно за живот и за подреждането на гнездото и на почивка и развитието на децата.

В кариерата им е трудно да се събарят. Дори и наблизо има много съветници, драконите знаят какво да правят. Те са трудни за съблазняване на голямата заплата и благоприятните условия, ако те ясно знаят, че мястото им не е там. Те вървят напред, не ви позволяват да заглушите собствените си амбиции, не разкривайте на лаврите.

Добрата кариера може да се изгради в областта на педагогиката, културата, юриспруденцията, бизнес анализаторите.

Любов и отношения

Спътник за лоялност – не конят на дракона. Това не означава, че всички представители на знака трябва непременно да променят партньора. Но табуът на предателство не си струва в живота си ясно, те ще бъдат решени на интрига, ако сами са за себе си предварително. Въпреки това, ако сте направили грешка, тя няма да го повтори.

Те са лесни прости, защото това са силни и привлекателни хора. Често те дръпват партньора зад себе си, затова те се променят, защото партньорът, дори унижен и обиден, бързо забравя недоволството. Влюбена, тя е ярка и взискателна природа, страст и някакъв коварен.

Съвместимост

Перфектният съюз в дракона може да има плъх с плъх, маймуна и петел. Вярно, в брак с петел, предателство може да бъде взаимно. Но понякога без тях, връзката губят предишната страст, защото и двете го подхождат. Не правете взаимоотношения със заек или куче. Поне не трябва да го правите в бързаме. Преди да бягате под короната, година или дори две или три, трябва да се гледате един друг.

Козата няма да може да подкрепи страстта на дракона за дълго време, прасето може да стане скучно факта, че драконът в семейството ще бъде прекомерен. Финансовите фризи могат да възникнат с кон, със същия дракон може да започне борба за власт. С бик на дракона е по-добре да бъдеш по-добър да си приятел и със змия на бързи любовни взаимоотношения, това може да не отиде.

Талисманс

Както вече споменахме, аметист може да бъде силен дракон талисман. Той изостря интуицията, помага да се избере най-важната сума и да направи точни решения. Всички бижута дракон могат да направят нейния талисман, защото това страхотно създание често защитаваше щамовете със съкровища. Ето защо, хората от този знак обичат бижутата и знаят чувството за грациозни декорации.

Талисманът може да стане всяка фигурка или висулка с дракон. Статуетката трябва да се съхранява в работната зона. На амулета работи, активирайте очната си зона – нарисувайте малки точки в областта на окото с черен маркер.

И не забравяйте, че информацията е добра, защото може да бъде анализирана, да се направят заключения и да се научите от други грешки. Няма лоши и добри знаци, само се случва да се вземете и да научите как да работите със собствения си потенциал.

1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?1988 - годината на която животното и какви са неговите характеристики?

В следващия видеоклип ще намерите повече информация за този мистериозен знак.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vasil Kirov

    На коя животно е посветена 1988 година и какви са основните характеристики на тази животинка?

    Отговор
Добавяне на коментари