...

1961 – Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Ако дадете характеристика в астрологически аспект, хората са много интегрирани, Imbibes, които се опитват да не отиват от тях. Те се отличават с лоялност към избрания случай, преданост към семейството, ангажимент за веднъж избрани идеали. Трудно е да се спори с тях, те лесно се обиждат от факта, че те са особено важни за тях. И тези, които са свързани с този знак, прочетете за себе си с любопитство – това, което е полезно, защото е продуктивен изглед от.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Главна информация

Хората, родени през 1961 г., на източния хороскоп се отнасят до знака на металния бик.

На китайския календар годината влиза в сила само 4 февруари, защото тези, които са родени през 1961 г., но през януари и началото на февруари, трябва да се придават на признаците на метален плъх.

Бик (или вол) – животински силни, упорити, трудолюбиви. Той се радва на власт в света на животните и човек, роден в годината на този знак, има всичко, за да спечели същата власт сред другите хора. Той има много важна характеристика, която може да се нарече целостта. Бикът е символ на неверния път от определения път. Той може да мисли за това дълго време, наистина, труден избор и някой ще търси някой да мисли дори с истерични миниатюри, но не е нищо повече от субективна оценка, защото бикът е сериозен и отговорно се отнася до избора.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Ако той стигна до някакво решение, той ще бъде спрян и съзнателен. И няма да промени това решение. Много често бикове в детството не могат да отговорят на въпроса кой искат да станат. Докато други деца се опитват всеки ден на нова професия, упоритите „бикове“ рамене. И тази искрена несигурност. Но ако реши, например, в 6-ти клас да стане механик, вероятността е голяма, че това решение няма да се промени.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Bykov често мек външен вид. Да, чертите на лицето може да са големи, брадичката е голяма, физиката е плътна (има аналогии с животински знак), но огромният вид рядко е присъщ на биковете. Много измамно вярват, че този мек вид, често скромно поведение, което говори за човек като не-новиокален човек без никакви специални оплаквания. И това е заблуда: За спокоен нрав и добри очи, страстна природа, непоносимост към измама, несправедливост, нарушение на техните права.

Биковете са малко, но все още е невъзможно да го наречем затваряне. По-скоро това е елемент на потапяне сам по себе си, което не е свързано с мигуангопия.

Просто представители на знака, наистина, добре със себе си, те не пропускат самотата и не търсят компания. Обикновено, Биковете от детството са интересни за професии, които не изискват партньор: Четене, рисуване, проектиране, ремонт. И тези навици на самостоятелна заетост, които запазват в живота.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

В същото време те могат да имат много приятели, но все пак не е толкова приятелство, че можете да се обадите искрено.

Бик – красив приятел, лоялен, незаинтересован и надежден.

Той се сблъсква добре с хората, тъй като знае как да бъде спокоен и деликатен, не дърпа одеялото за себе си, нерелевин и непроницаем. Но да излее душата ми на приятели, той няма да бъде посветен на проблемите на децата си. Не обича да обсъжда други, не са склонни към клюки и интриги.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Това е човек, който обича традицията. Това, което го привлече в детството, той вярва в живота. Много навици остават от ранна възраст, на практика не променят любимите ястия, жанрове от книги и филми, занимания. Бул, подходящ за близки, обича да се грижи за себе си, докато без ненужни церемонии и нежност. Понякога изглежда неблагодарна, но само в смисъл, че не е доволен от думите на Деня на благодарността и не говори сплескани речи. Но за каквото и да е внимание към себе си, той е искрено благодарен, просто скромно изразява това чувство.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Бик – човек, който е готов да работи много. Той няма да се подиграва от делата, той ще остане на работа, той е готов да замени и замени другарите, ако работата изисква. Той рядко се оплаква от натоварване, не проявява работата си и не чака похвала. Въпреки че когато работата му е забелязана, той се гордее с това.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Характеристика

Хората от 1961 г. могат да бъдат наречени метални волове, в астрологията е така, че те включват. Тъй като амулети и талисмани с бикове от скъпоценния металол и не само, наистина, могат да им донесат късмет, защита. How Донесете ги в защита на лунния камък, бял и жълт, както и зелен и числа 1 и 4. Но номерата 5 и 6 те трябва да избягват, подобно на синьо. Най-големият успех и максималната производителност на бика може да постигне през пролетта.

1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

Мъже

Надеждност и издръжливост – основните качества на този знак. Тези хора ясно знаят какво искат. Те са много трудни за убеждаване, примамват към ваша страна. Такъв човек е трудно да води от семейството, например: ако е напуснал, тогава не е манипулация, а именно солидното му решение.

Тяхната сила е, че те имат цел и не виждат препятствия. И дори да знаят, че ще отнеме много време и сила, за да постигнат тази цел, те не изключват пътя.

Понякога мъжете бикове укоряват, че се оглеждат от дълго време и „приемат овърклок“. Може да изглежда на някой нерешителен, мекота, ниско. Но зад тези очевидни качества се крие ясен анализ на ситуацията. Човек трябва да се огледа, да бъде сам с мислите си, да мисли. Но решението ще бъде повече от претеглено.

Както и мъжете от бикове са различни и други качества.

  • Положителни растения по отношение на семейния живот. Като правило това са верни хора, които не могат да предадат. Когато се оженят, те искат да обичат, защитават, защитават. Те са безплодие и не се оглеждат. Преди очите им има примери за щастливо семейство, което смятат за забележителност. Ако семейството на техните родители е било нещастно, те ще се опитат да направят всичко, за да не повторят грешките на Родни. Те не са толкова взискателни към съпруга: дори може да прости някакво лошо управление, горещ нрав. Но скандалистите няма да бъдат ранени, ако това е начин на живот на съпруга – те ще останат без ненужно хвърляне.
  • Грижа за деца. Децата за тях – продължаването на себе си, те ще споделят интересите на децата, да се опитат да ги укротят по-често. Такива бащи носят бебетата си от бизнес пътувания най-добрите играчки (въпреки това, често тези, в които бих искал да играя). Те са горди дори и с малък успех на децата, цитират смешните фрази на бебето и любовта да прекарват времето си с тях. В същото време бажите могат да бъдат малко, но децата се чувстват топли и обичат да ходят зад тях „опашка“.
  • производителност. Думите на вятъра, които определено не хвърлят. От време на време може да забрави нещо и искрено да се покае. Но ако нещо обещае, изпълнява добросъвестно. Често хората се радват на надеждността на биковете, но наистина е по-лесно да се съгласим да се съгласим или да помогнете, вместо да изпитвате психически мъчения за отказ.

Мъжете бикове са хора с добро чувство за хумор, деликатес и такт, желанието да промените света около него за по-добро. Те са много трудолюбиви, издръжливи и скромни.

Жени

Жените, родени в годината на металния бик, се наричат ​​красиви домакини. И Ако те са в дома си, където са топли и добри, къщата ще свети и ще се наслаждава на красотата си. Те знаят как да посетят перфектния ред, как да оборудвате дома как да подготвите най-вкусни супи и пайове. И те обичат да се грижат за къщата. Каквато и кариера тези жени да построи, тя не се сравнява с добра атмосфера у дома. Дори най-стриктният шеф на отговорната среща ще се тревожи за непоносимия секс у дома и остави в мините ястия.

И все още жените бикове притежават уникални функции.

  • Знам как трезво да се оцени ситуацията. За това те могат да се наричат ​​земя, но самите дами вярват, че това е само способността да се види истинска картина и да не се стигне до незначителни моменти. Те знаят как да помогнат, къде да започнат, те могат да планират някакъв труден въпрос, отколкото да облекчат живота на тези, които не знаят как да подхождат този случай.
  • Може да се различава някои монотонност в отношенията. Те не се характеризират особено с животински страст, любов преди разумна причина. По-точно, те често съставляват необходимостта от такава любов, драматизирана съществуващите взаимоотношения. Просто поставени, те се обръщат „, така че чувствата изглеждаха по-остър. Бос в снега за любим човек, които тези жени няма да бягат, но в тази сила. Те рядко се женят за емоции, в „розови очила“. В избора на един, те са корони, интуитивно чувстват партньор за „дълги разстояния“.
  • Трудолюбив и предразположен към работохолизма. Ако семейството се нуждае от пари, бик жена е готова да „оре“ без почивни дни. В името на себе си, това я прави рядко, но ако се начертаят близо до обстоятелствата, тя няма да търси спасение в лицето на другите. Тихо, себе си се втурва към труд и изобщо не го смята. Само тези жени обичат да контролират всичко сами, а не да се надяват на отговорността на околната среда.

Тяхното измерение, спокойствие по отношение на избрания човек понякога струва жените на биковете на семейното благосъстояние.

    Когато първите няколко години страст пропуск, страстта се превръща в любов, лоялност и близко приятелство. Но Мъжете често са изненадани, че една ярка и секси освободена жена внезапно стана по-спокойна и по-малко страстна. И точката не е в острите си промени: тя може да имитира страст, изкуствено отопление, а любовта на това допринесе. Но когато приключи времето на хормоналните бури, жената просто стана същото. И ако тя се премести на друго ниво на взаимоотношение, и човекът все още чака „американски хълмове“, семейството е практически обречено в колапса.

    Таланти и наклонности

    Тези хора не са лишени от натиск към света на високо изкуство. Те могат да имат добри художествени способности от детството. Смята се, че специалната чувствителност е в ръцете им. Някой се изразява от тази способност да рисува красиво без никаква подготовка, това е интуитивно знание. Някой, който използва такава естествена тенденция, буквално за няколко урока, които изучават игра на китара.

    Много мъже бикове „чувстват“ колата, защото от тях получават талантливи механики и много добри драйвери. Ако бикът отиде в медицината, той се оказва голям хирург от него.

    И отлично не само защото има златни ръце, но и защото е подкрепена от завидна издръжливост, отличен аналитичен ум и трудолюбив.

    От бикове са честни и справедливи босове, но те не винаги се справят с определената мисия. Това е, че хората от този знак са чувствителни към критики, не понасят несправедливост и лицемерие. И дипломацията, гъвкавостта, която е необходима на шефа, може да се възприеме от тях, тъй като нуждата да лъжат и да се измъкнат. Но това е просто необичайно качество.

    Хората, родени в годината на металния бик, не харесват безделие.

    Точно така на разфасовката зад безцелното гледане на серията – това не е за тях. Ако изглеждат или прочетат нещо, те го правят внимателно и с потапяне. Следователно, ако бикът иска, например, да научи чужд език, той ще го направи професионално.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    Често представителят на знамената самокритичен. Дори и с очевиден талант, той може да го сражда, като се има предвид несъвършенията му. И за много хора този проблем струва много: те „летят“ покрай добрите свободни работни места, те не ги забелязват, като обикновена справедливост.

    Бикове талантливи от техните анализи, внимателни към детайлите, добра памет и вкус.

    Те са „гледани“ и добре четеха хора, които знаят много, но понякога те са срамежливи да покажат тези знания. Те са щастливи да прехвърлят своя опит с младите, въпреки че самите те могат да се срамуват да го предложат. В същото време биковете се отнасят до талантите на някой друг, готови да ги обслужват и да помогнат да помогнат.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    Комбинация с астрологични признаци на зодиака

    Разбира се, характеристиката на личността ще бъде по-пълна и точна, Ако се обадите не само на година на раждане, но и зодиакални аксесоари.

    • Овен. Колелата, родени под знака на Овен, са много ярки в характера и много амбициозни. Те имат мнение, с което никой не може да спори. Те са ясни, понякога дори ненужни. Компромисите с тези хора са малко вероятни.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Телец. Тези признаци подобряват характеристиките на другите. И човекът изглежда под натиск от родните признаци – често е сложно и затворено. Въпреки че всъщност това е много балансиран човек, спокоен и мъдър, който може да даде ценен и точен съвет. Това е надежден партньор и много добър другар.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Близнаци. Тези хора са невероятно издръжливи, трудолюбиви и са оптимистични. С тях главата може да започне голяма сделка. Те са необходими като координатори на социални проекти, те са чувствителни към проблемите на роднините, те се опитват да спасят всички и да помогнат на всички.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Речен рак. Егоистичен тип. Той се гледа към себе си, въпреки че не винаги е лоша черта. Той е измъчван от уязвимост преди критика и самостоятелно наречен. Ако човек рано разбира тези страни, той може да работи успешно над тях и да направи живота си по-удобен.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • лъв. Ярък характер, амбиция, упоритост, граничеща с упоритост. Той обича да бъде първото много, въпреки че често маскира желанието си. Такива хора, наистина интересни събеседници, те са красноречиви и творчески надарени, в главите си са родени оригинални и талантливи идеи, пишат красиви сценарии. Но често те не са най-добрите изпълнители, като рутина те бързо ги притесняват. Ум, добра интуиция, творческите способности привличат хора.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • зодия Дева. Скептици и рационалисти, които често ги водят до обелване и малко сноб. Те са консервативни, във всички почивки в здравия разум, те са трудни за преодоляване. В работата с чиста, внимателна към детайлите. Това са енергични хора, които се различават по общаемата и способността да постигнат своите.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • мащаб. Отлични адвокати излизат от тези хора. Те знаят как да намерят изход от трудна ситуация, докато всички останали паника. Те са склонни да компрометират, но не лишават. Хармонични, общителни, те знаят как да харесат хората.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Скорпион. Силна, мощна и свобода. Те също са присъщи на хитростта, и клепача и обещита. Те не прощават бързо и рядко показват щедрост. Повикващият не знаят как да отидете с цялото налягане, способно да подчинявам.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Стрелец. Това е приятелска природа, с която, наистина, хубаво да се справим. Отворен, забавен, внимателен. Стават добри партньори, грижовни родители, лоялни другари. Не харесвате кавгите, бързо угасвайте конфликтите, мирни и внимателни.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Козирог. Принципите, упорито, не са готови да се примирят с недостатъците на други хора. Може да изглежда меко и много спокойно. Те не демонстрират собствените си амбиции, но упорито отиват на целта. Офанзива и рани, не знаят как да кандидатстват за критики.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Водолей. Романтично, мечтано, от декоративни години VITA в облаците. Ако тези имоти отидоха в правилната посока, това ще бъдат прекрасни създатели, художници, декоратори, писатели. Те се страхуват да обиждат близо. Срамежливи и понякога страдат от това. Не винаги знайте как да се защитавате компетентно, защото вместо коментар, може да отговори на саркастичен спад.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    • Риба. Външно спокойно, вътрешно много твърдо и силно. С тях просто сгъната комуникация, те не губят контрол и не отиват на собствените си емоции. В същото време може да е, че те са оградени от всички и никой не знае истинското лице. Но всъщност не е така, просто хората се държат дипломатично и не се опитват да прехвърлят цялото внимание към себе си.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    Преди да прочетете характеристиката, уверете се, че знаете зодия си със сигурност. Например, роден на 21 януари, понякога са уверени, че принадлежат към Козирог и междувременно те са водни.

    Съвместимост

    Метал бик има издръжлив, успешен съюз с плъх. Но ако плъхът е много бърз, и бикът е твърде упорит – това е за развода. Сложните отношения възникват с тигър, в който е почти невъзможно да се постигне равновесие. Същият труден съюз ще възникне с дракон.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    Хармонията може да бъде постигната със заек, змия, кон, по-сложно с коза и маймуна. Чудесни обещания да бъдат съюз с петел. Почти безразлични могат да се наричат ​​отношения на бика и прасе.

    Ако се интересувате от по-точен хороскоп, трябва да проследявате информацията по дата на раждане, тя има значение и ясно време за раждане.

    Но дори и общите данни могат да бъдат достатъчни, за да познаете по-добре и правилно да приложите тези знания.

    1961 - Година на това кое животно и какви са неговите характеристики?

    В следващия видео – хороскоп за хора, родени в годината на бика.

    Оценете статията
    ( Все още няма оценки )
    Dimitar Ivanov

    Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

    Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
    Comments: 1
    1. Stanimir Kolev

      Кое е животното на годината в китайския хороскоп за 1961 година и какви са основните характеристики на това животно?

      Отговор
    Добавяне на коментари