1949 – Година на животното и какво е характерно за него?

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

Източният или китайският календар се нарича лунният календар на животните. Според него новата година започва по време на втория нов, когато зимното слънцестоене приключва (от 21 януари до 21 февруари). В следващата година в тази система покровителстват една от 12 животни. Според легендата се смята, че те дойдоха да се сбогуват с умиращия Буда и за този акт той дава на тях една от тях една година на правителството.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

Главна информация

Патронното животно от 1949 г. на източния хороскоп е бик. Това е вторият знак на 12-годишния цикъл на източния лунен календар. Му елемент – Земята, Според инсталирания канон на китайския календар.

Цветът на елементите на тази година е жълт и неговите нюанси ще бъдат.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

Характеристика

За всички хора, родени в годината на Земята (от 29 януари 1949 г. На 16 февруари 1950 година.) Тя се характеризира с консервативен подход за решаване на важни въпроси, те са свикнали да се променят. Това са насочени личности, които отиват в изпълнението на предназначението. 1949 г. Хората на рождения ден са невероятно ефективни, решаващи и взискателни.

Не е изненадващо, че те често печелят победи и заслужават уважение към колеги и приятели. Те обичат да са босове, водят хора. Въпреки недостатъчната, жестокост и цинизъм, те са справедливи, безстрашни и отворени.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

В зависимост от пода, хората, родени в земния бик, притежават следните качества и характеристики на характера.

Мъже

Това са представители на силния етаж, притежаващ изключителни аналитични способности. Те винаги могат обективно да оценят ситуацията и да вземат правилното решение. Благодарение на тези способности, човек, роден под знака на бика, често стават лидери и организатори. Те обичат да овладяват нови знания и умения, самоконтролог.

Оценявайте силните семейни отношения и домашен комфорт, но те се преодоляват.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

Жени

Тези жени са невъзможни да обиждат и подчиняват, те са упорито и упорито следват целта си. Красиви полове, родени в годината на Земята, се наслаждават на уважението на колегите на работа, те са прекрасни лидери. Често те имат творчески способности. Те са очарователни, нежни и посветени партньори, приятно да общуват с тях.

Намерете тяхното щастие в семейния живот, но кариерата играе за тях не последната роля.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

Комбинация с астрологични признаци на зодиака

За да се разбере защо хората, родени в годината на земния бик, понякога са толкова подобни един на друг, Трябва също да се прилага за зодиакалните характеристики на 1949 г. рождени дни.

  • Bull-Aries. Това са уверени хора, които бързо се движат към целта си, могат да завладеят един връх за друг. Те са енергични, достоверни, амбициозни. Това са много независими личности, които понякога си струват помощта на други хора. В любовните отношения винаги са лидери. Bull-Aries красив семеен човек и неуморно се грижи за просперитета на дома си и неговите жители.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Bull тел. Такъв човек е много упорит, тъй като е бик „квадрат“. Това са насочени и свободни хора.

Bull-Taurus често не е гъвкав при комуникацията с другите и не слуша тяхното мнение. Но това е много надеждно, верно и винаги готово да помогне на приятелите си. Влюбен, той се нуждае от втора половина, която никога няма да предаде, а след това ще направи всичко, за да обгради този човек нежност и грижа.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Бул близнаци. Приятелски и общителни хора с „Bullish“ упоритост и упорита работа. Те работят много, но в същото време те винаги намират време за забавни и външни дейности. В компаниите те са лесни за започване на полезни запознанства и да ги използват за кариерни цели. Това са много привлекателна личност за противоположния пол с мощна енергия. В любовта на ревнивите собственици на близнаци.

1949 - Година на животното и какво е характерно за него?

  • Рак на бик. Емоционалност и чувственост на рак в симбиоза с упоритостта на бика дават на човек способността да се обгражда с удобни условия на живот. Това се отнася както за нещата, така и за обичани хора. Бул Рак – ранен и емоционална природа с променено настроение. За семейния живот е много отговорен да избират второто полувреме и не решава за брак. Оценява топлината в отношенията и взаимното разбирателство.
  • Бул-лев. Такъв човек има магнитна сила над другите хора. Той е горд, смел и има силен характер. Способността да се очарова заобикаляването често позволява на биващия лъв да организира лесно хората във всяка област на дейност. Тези личности са много привлекателни за противоположния пол, но не бързайте да се ожените, тъй като търсят единствения човек за цял живот. Оценяваме партньора на ерудита, който има положително мнение за света.
  • Бул Дева. Това са перфекционисти, които обичат съвършенството във всичко. Бикът, роден под знака на Дева, ще изпълни перфектно каквато и да е работа, но той очаква същите от околната среда. Понякога близките хора са трудни от такава упоритост и самочувствие, но този човек има красива къща и добра работа.

Те не са любовници на мимолетни романи. Дълъг избор на човек, с когото ще създадат истинско силно семейство.

  • Бикове. Такива хора са пример за солидна и хармонична личност. Те са приятни на открито, красиви събеседници, имат творчески способности. В допълнение, бик-скалите не обичат грубост и винаги търсят компромиси, благодарение на това, такива хора обикновено имат широк спектър от комуникация. В любовта, въпреки мекотата и нежността, те са много озадачили. С любовници в тях може да има приятелска връзка.
  • Бик Скорпио. Това е емоционално, но крие чувствата им на природата. Те са упорити, целенасочени и не знаят бариерите по пътя си. Идеален като приятели: панаир, са отговорни, съвестни, но не мислете да придобиете такъв враг. В любовните отношения направо и обича конкрети. Ако за дълго време се среща с някого, тогава е насочено към създаването на семейство.
  • Бик-Стрелец. Такъв човек е приятелски и спокоен, не обича кавги и конфликти, много общителен и приятелски. Други го оценяват за мъдри решения, но може би понякога безценемонен. В гняв, той е ужасен, така че не трябва да го оттегляте от себе си, но не притежавате дълго зло на нарушителите. Той е романтичен и оптимист в общуването с противоположния пол. От бика, роден под знака на Стрелец, той се оказва перфектният семеен човек, никога не е скучен с него.
  • Бул Козирог. Много упорита и невероятно насочена личност. Амбициозни и нови и нови цели, те знаят точно какво се нуждаят. Bykov-Caprrassps имат няколко приятели поради тяхното търсене и категорично. Любовта търси втора половина, която може да бъде приятел и любим човек и един съзнателен човек. Често тези взаимоотношения започват с роман на услугата и завършват със съвместен семеен бизнес.
  • Бул Водолей. Това са хора, които имат творчески старт и ясен ум по едно и също време. Комбинацията от логиката на бика и екстравагантността на Водолея в крайна сметка дава общителна, нестандартна личност с ярко мислене. Такова лице се ползва с власт. Те привличат универсално внимание във всяка област на живота.

Съвместният съюз с такъв човек не е толкова прост, но безумно интересен, той е чувствителен и романтичен партньор.

  • Bull Fish. Крехък и ранен персонал, въпреки че външно изглеждат много уверени и спокойни. Те предпочитат да бъдат потайни, но са умни и разбират събеседниците. Готови ли сте винаги да слушате и изразявате мнението си. Трудно е за нови познати и не харесват флиртуването. Влюбен, биковете се нуждаят от човек, който може да отвори душа.
Прочетете повече  1998 - годината на която животно и че е характерно?

Интересни факти за биковете ви очакват още.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Boris Petrov

    Какви животни са символ на 1949 година и какви са характеристиките им?

    Отговор
Добавяне на коментари