...

Кожи Poncho 2021

Кожи Poncho 2021

Ако вместо обичайното кожено палто, искам да си купя нещо по-стилно и оригинално за зимата, тогава защо да не изберем козина пончо? Естествена козина на норка, Sable, пясък, чинчила, оригиналния разрез, стилен дизайн определено ще направят собственика на такъв център за универсално внимание. Poncho, въпреки многогодишните си години, все още остава един от най-загадъчните и интересни елементи на гардероба. Повече информация за този уникален предмет ще разкажете нашата статия.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Помислете за сезона

Погрешно схващане да вярва, че кожената пончо – изключително топло облекло. Кожата може да бъде различна, тя може да се използва като основен материал или декор.

Poncho може да се извърши не само от чиста кожа, но и в комбинация с по-леки материали, например, трикотаж или трикотажна мрежа.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Затова Poncho може дори да носи топлия сезон. След това се поставя повече в декоративни цели, например с сватбена или открита вечерна рокля.

Елегантна светлина Болеро – идеално допълнение към вечерни или сватбени облекла.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Зимното пончо се извършва от естествена кожа. Най-често, дълго тествани. Тя може да бъде мечка козина, лисица, лабла, пясък. Не по-малко популярни и модели от късоцелева кожа, например, норка, Doodle, заек.

Кожи Poncho 2021

Модели

Класическите дрехи на южноамериканските индианци изглеждаха така: широк правоъгълник от плат с слот за главата. Това е класически пончо. Европейците до голяма степен модифицираха традиционното облекло, моделът на модела се разширява значително. Сега Poncho шият не само от вълнен плат, но и от естествена кожа.

Летящият буйния нос покрива само раменете, оставяйки отворена талия. Такъв модел може да носи не само като допълнение към елегантна рокля, но и в ежедневието. Болеро от рис или лисици – изглежда страхотно с класически панталони или строг случай.

Poncho-нос или палант е широко легло, което може да бъде хвърлено на вечерта и на ежедневните дрехи. Широката палантин бързо ще се затопли в хладно време, в същото време едновременно, в същото време, в същото време, в същото време, ежедневието на елегантност и мистерия.

Кожи Poncho 2021

За шевна кожа пончо се използва най-отличителната кожа: и естествено и изкуствено. Poncho от изкуствена кожа е особено популярна, благодарение на богата цветова палитра и разнообразие от модели. В допълнение, такъв пончо е много по-достъпен за цената от естествените продукти от кожата.

Кожи Poncho 2021

Любителите на естествената козина могат да изберат всеки модел от норка, пясък, чернобурки, лисица, заек и t.Д. Такива модели винаги изглеждат скъпи, изящно и благородни. В допълнение, пончо от естествена кожа ще се затопли в студено време много по-добре от модел на изкуствена кожа.

Невероятна популярност През последните години пончо, трикотаж от норка. Лекият, въздух, летящ пелерис ще бъде истински акцент на всяко изображение, независимо дали е празнично или ежедневно.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Друга модна тенденция е все още комбинация от различни материали. Тя може да бъде пончо от кожа и козина, изработени от козина и трикотаж или дори от шалове на Павлопосад и козина. Кожата може да се използва като основен материал (такива модели са по-подходящи за най-студения сезон) или като декор. Poncho, объркан от козината на Чернобурки или една грешка, ще добави всичко заедно с лек чар.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Някои модели са променили толкова много, че вече има малко напомняне на класически пончо. Те бяха добавени към рострите за ръце, качулки, други функционални или декоративни елементи. Poncho качулка с лекота ще замени дрехите на Demi-сезон. В същото време изглежда много по-интересно и по-грандиозно от всеки флот или якето.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Цветни решения

Цвят гама пончо козина е огромна и разнообразна. Тя може да бъде и двата нюанса приблизително към естествения цвят на дим (кафяв, златен, черен, млечни, сиви) или противоположни – ултра ярки и необичайни (лилави, пурпурни, оранжево, бутилка стъкло, розово). Такива нюанси са по-подходящи за създаване на изображение в младеж или неформален стил.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Дами, предпочитащи към класиката, най-добре да спрете избора си на пончо, направени в класическата цветова схема. Черният цвят в този план е универсално решение. Този пончо изглежда перфектно с дрехи. Бяла козина Poncho – Много празнична, елегантна опция. Белият цвят дава образа на лекота и свежест.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Как и с какво да носите?

Традиционна комбинация Вариант: Poncho + дънки, панталони, гамаши. Много удобен и практичен вариант. Подходящи обувки и на плоска подметка и на пета. В зависимост от избраното изображение, можете да добавите различни аксесоари към.Д.

Елегантният пончо-Болеро е идеален за завършване на вечерта или тържествено изображение. Тя може да бъде хвърлена на отворена рокля или елегантен връх, например.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Poncho шал, палантин или нос може да замени тънка есен. Широката мрежа ви позволява да създавате различни начини за покриване на пончо и топла кожа ще се затопли дори в най-готиния ден.

Кожи Poncho 2021Кожи Poncho 2021

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Galina Dimitrova

    Новият Poncho 2021 изглежда много стилен и удобен, но бих искал да знам повече детайли. Каква е материята от която е направен, има ли подплата, идва ли с качулка и до колко градуса може да се ползва? Има ли налични различни цветове? Бихте ли ми казали повече информация? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари