...

Кожа козина 2021

Кожа козина 2021

Козина от естествена кожа – мечтата на всяка мода, дори ако тя не може да си го позволи. И палто за сандвика ще даде възможност на жената да се чувства като истинска кралица. Луксозната кожа на този животно днес е търсена, както и преди век, символизираща просперитета и престижа.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Как изглежда?

Живот – животно, обитаващ в северното полукълбо, където температурата достига – 60 градуса. Поради тази причина кожата му има високи качества на производителността. Тя е плътна, буйна, дълга, има дебела подкосъм, защитаваща от студ и вятър. Продуктът от пясъка е способен да слуша 10-12 сезона. Кривината на животното е синя и бяла, а сините пясъци се появяват много по-рядко (но новото му съпротивление е по-високо).

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Модните дизайнери обичат песента за своята мекота, спазването, способността да се запази формата. Благодарение на тези свойства можете да създадете оригинални стилове. Въпреки това, Fox кожата е сложна при обработката поради нехомогенно оцветяване и разлика в дебелината на кожите в някои раздели. Поради това е трудно да го рисувате, за да създадете всеки продукт, от който се нуждая от индивидуален подход. От пясъците шият кожени палта, крепост, жилетки, манто, шапки, шалове. Трябва да се отбележи, че цените на пясъчните продукти са значително по-ниски, отколкото на норка, но е и елитна кожа.

Модели

Благодарение на структурата на PEXT козина, кожени палта от нея шият най-простите и кратки модели. Популярни прави трупи и силует под формата на трапец – нищо излишно, но красива и гъста кожа ще украсяват всяка жена. Великолепната кожа създава съраунд ефект, така че песните палта са идеални за грациозни тънки момичета. Но последните дами не трябва да бъдат разстроени – те ще изглеждат привлекателни с шлифоване в козина от друга кожа, която е тенденцията на сезон 2016.

Кожа козина 2021

В тенденцията на 2016 г., отложено яки (като яке), както и чисти скални яки. Съответна и закръглена изрязана. Не губят популярност и опции с яка, обгръщащи рамене (може да бъде кожа или велур). Винаги модерен модел с качулка. Интересни комбинация от козина и кожа в продуктите.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Коженото покритие може да допълни кожен или суеделичен цвят контрастен колан или джобове. И накрая, всичко може да бъде комбинация от парчета кожа и велур. Като цяло, хетерогенността върви в Pess продукти: Гледайте на коженото покритие може да бъде различна дължина, Също така, дизайнерите са сортирани от кожа с различни геометрични форми, зигзагове, ивици.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

На подиумите все още можете да видите такава модна тенденция като козина груба груба. Това е част от кожените плочи, които могат да имат различна дебелина. Някои предпочитани лампи – те изглеждат по-богати и траят по-дълго. Други смятат, че тесните ленти са по-елегантни. Не трябва да забравяме, че животът на райета е визуално пълен с фигура. Така че пълните жени стоят от него, за да откажат.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Винаги стилно изглежда като лисица козина, обикновено монтирана. Той може също да украси контрастен кожен колан.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Популярни продукти от плетената лисица (така наречената кожена трикотаж), те тежат малко, приятно в чорапа. Но те ги носят добре само в сухо слабо време и имат малък експлоатационен живот. Плетени кожени палта, сървъри, жилетки по-скоро декоративни от практическата опция.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Кожени палта от парчета пясъка също изглеждат представени и поради сливането на кожа извън шевовете не се вижда. Такива модели се придържат от малки парчета, приписвани един на друг, като правило, диагонално. Има такива продукти, съответно, по-евтини, те са топли по-малко от едно парче.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Моделите за безопасност от пясъчни фекалии имат приемлива цена. Те се различават в производствената технология. Такива кожени палта стилно изглеждат, се различават в уникален модел, но те се затоплят малко по-лошо от едно парче продукти.

Кожа козина 2021

Модната индустрия осигурява детски асортимент от козина от лисица. В края на краищата кожените палта са топли и в същото време лека облекло, която няма да срадели движението на детето.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Модни тенденции

През сезона за 2016 г. дизайнерите поставят акцент върху класиката, лекотата и естествеността. В тенденция, несравними комбинации от различни видове кожа. Минимализмът е добре дошъл: липса на големи скрепителни елементи, елементи на декора. Отново по модата на ръкавите „три четвърти“ (тя изглежда особено ефективно в комбинация с дълги ръкавици).

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Тренд сезон – продукти от фински пясък. Това животно, за разлика от руските, има по-дебела кожа с по-малък брой дефекти (увреждане на косата, мебра, дупки, плотове). Топ козина на косата толкова дебела и гладка, като кадифе, меко обгръщаща женска фигура.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Също така релевантни продукти на изкуствена лисица. Тя е в търсенето поради относително ниска цена и външно имитира естествената лисица. Такава кожа има дълга купчина, красива копринена блясък. Изработен е от естествени и синтетични влакна, меланж. Предимството на изкуствено пясъка е устойчивост на смачкани и изтриване. Той осигурява добър въздушен обмен, достатъчно топло, не избледнява с времето. Като правило подобни неща са направени в бял цвят.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Този сезон е популярно популярен пясъчен цветен графит. Това е ярки и тъмни нюанси на сива купчина. Такава кожа чудесно преливаща. Изглежда стилно воден цвят, когато светлата основа на космите има тъмни окончания, създавайки ефект на воал върху повърхността на козината.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Смесени опции

Пулктивна козина – безспорна тенденция на зимния сезон 2016. Разликата на текстурите трябва да бъде забележима. Всъщност изглежда кожено палто от кръстосана яка, тя може да има прав или монтиран стил. Продуктът от пясъци и Чернобурки също изглежда страхотно поради подобно качество на тези кожи. Но отново ще бъде обемно нещо, което е подходящо само в гардероба на тънката млада дама. Хармонично съчетание от пясъци и нутрия: контрастът на рамката на кожата (помп и гладкост) ще играе ролята им. Modnitz има популярност на норки палта с подстригване от лисицата (тя може да бъде яка, маншети, качулка).

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Популярни цветове

В природата пясъкът се намира в различни цветове. През лятото той е червеникаво-сив, зимата променя кожата на буйна снежно бяла корица. Като се вземат предвид генетичните модификации има и други нюанси на този звяр. Сините индивиди се считат за редки. Кожени палта изглеждат луксозни, но също така се различават по най-високата цена.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Мускулите с бели цветни животни са много по-често срещани. Козина от бяла песен (въпреки че има по-ниска цена) не е по-ниско от синьо в своите функционални качества. В производството на дрехи, тя е предварително избелена за унищожаването на жълнето. Гаранцията на момичето в бялата пясъчна козина няма да остане незабелязана.

Кожа козина 2021

Пясъците живеят не само в природата, върху специални ферми се отглеждат предимно два вида – Weal и Silver Sand. Продуктите им изглеждат и впечатляващи и стилни.

През зимния сезон 2016 в модната класика – козина на естествените нюанси. Смело изберете козина от сиво, бяло, червеникаво, кафяво. Изящно изглеждащи опушени продукти. Също така в тенденцията, комбинация от различни естествени цветове: бяло с червено, черно с кафяво или сиво.

Кожа козина 2021

Най-новите технологии позволяват да се рисува козина с песни в различни цветове. За тези цели, бялата кожа обикновено се използва за чиста, особено светлинни тонове. Към днешна дата настоящите нюанси са кафяви в разнообразните си нюанси, маслини, червенокоса. Винаги съответната черна опция. Като правило, това са класически модели на кожени палта, свързани с бизнес жената. Но няма какво да се моля и аматьорски ярко киселинни нюанси: това са лилави, сини, оранжеви цветя, оранжеви цветове. Екстравагантните дами могат да изберат кожени палта за себе си, имитирайки цвета на зебра или леопард.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Дължина

В тенденцията кожените палта на дължината на MIDI (едва покривайки коляното), перфектно фиксираща фигура.

Сегашният сезон диктува модата за различна дължина на продуктите от кожа. На първо място, това са класически модели на глезена (но не на пода) обикновено са монтирани, строг стил. Интересен момент: По-голямата дължина е коженото палто, безтегложните и по-тънкият трябва да бъде кожа.

Изключително практични съкратени седалки, насипни, пухкави, с дълга купчина. Дължината им варира от средата на бедрото към кръста. Такива модели са идеални за динамичен авторед, много време, прекарано в шофиране, което тежки студове не се страхуват.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Производители

Русия има свои собствени марки производители на кожи. Това е фабрика „Снежна кралица“ с най-голямата мрежа от специализирани салони, където всяка жена може да вземе висококачествена кожа, за да изрази своята индивидуалност.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Водещите фабрики за козене на Pyatigorsk също произвеждат висококачествени артикули от текста на достъпна цена (фабрика Nika, Мария, Камелия, Еверест, Армада, „Златна антилопа“ и д-р.Чест. Най-новото модерно оборудване прави възможно рисуването на продукти от всяка сложност, дизайнерите постоянно наблюдават

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

В кожи са салоните в широка гама от китайски пясъчни кожени палта. В тази страна пясъците не са отглеждани, кожите им се купуват на световните търгове. Големите компании работят с висококачествени суровини, малките фактори често отиват в експерименти, за да намалят цената на производството. Ето защо, избирането на такъв модел, внимателно изследвайте кожата: тя не трябва да се затъмнява, да има външни дефекти (не забравяйте да погледнете под яката, маншет), запечатайте след раздробяване в дланта.

Кожа козина 2021

Някои безскрупулни производители за спестяване разтягат кожите почти два пъти, обработвайки ги със специално решение. Между другото, китайските производители на висококачествени песни са пришити в линейните ключалки, така че купувачът да може да разкопча и да види продукта.

Ако искате да получите по-добро палто, не се колебайте да изберете италиански производители, които предлагат огромно разнообразие от продукти от различни ценови диапазон. На територията на Италия има повече от сто кожени фабрики. Марки от Милано, Рим, Римини, Флоренция, Неапол, Венеция, Болоня са известни с изискан дизайн, оригинални разрез, най-високо качество на кожата. Естественото желание на производителите се различава от другия, генерира различни наистина изключителни опции. Slim работилницата често прави нещата произведение на изкуството.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Отзиви

Кожните палта на Педсов са популярни сред клиентите, дължащи се на луксозен външен вид, устойчивост на износване, термични свойства. Да се ​​сравни с норка, тогава цената им е по-долу. Някои жени обещат, че такива неща са загинали, козината излиза, но ако изберете наистина висококачествен продукт и отговаряйте на всички правила за грижа, лисицата може да носи най-малко 10 сезона. В допълнение, тази козина е добре възстановена.

Кожа козина 2021

Как да изберем?

За да си купите кожено палто, трябва да се приближите задълбочено, защото не е един сезон. И определящата точка трябва да бъде не само красотата на продукта (за да се извърши от мода и време), но и практичност.

Изборът на кожи в специализирани салони е огромен. Изборът на кожено палто, имайте предвид, че кожата на животно, отглеждана във фермата, не е толкова трайна, колкото и животното, населявано в свобода. Естествената козина има по-висока цена. Повечето от моделите се шият точно от регулируемия пясък. Такова кожено палто ще трябва да носи внимателно, за да запази представената си гледка.

По-добре, когато животинската козина е била получена през зимата (януари-февруари), тогава тя ще бъде най-трайното и топло (тъй като през този период животното не се учи).

Кожа козина 2021

Закупуването на бяло кожено палто, бъдете подготвени за факта, че с течение на времето тя неизбежно ще бъде жълта. В това отношение е за предпочитане да се избере модел на син или верудален нюанс (все още ще се появи жълтеница, но няма да бъде толкова видима). Внимателно проверете кожата. Тя трябва да бъде хомогенна, същата по дължина, както и дебела и буйна.

Уверете се, че това е наистина песнена кожа, а не козина лазопе (животно – резултат от пресичане на полярната и черната и кафява лисица). Слотовете са ниски, меки гадно, същото, както ще виси, лисицата е трудно.

В кабината не се колебайте да поискате да покажете палтото: за това се нуждаете от малка подплата. Мебел не може да бъде много тънка (това предполага, че полата е прекалено опъната), жълтеникава сива сянка, счупване.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Как да се грижи?

Козина кожено палто се нуждае от някои грижи. Трябва редовно да гребете с четка за косми, закупени специално за тези цели в кожената салон.

Ако сте забелязали дрехите върху дрехите, имайте предвид, че този дефект е лекарство – може да се постави на мястото им непокътната кожа. Pertsa кожено палто винаги може да бъде пребоядисано, но ако е необходимо, блок. Не забравяйте да запазите етикета на продукта. Например, ако носите нещо като изкуствена кожа, тя трябва да бъде изтрита само при желаната температура (ако изобщо не е разрешена)

Кожа козина 2021

Какво да облека?

Избиране на аксесоари до такова луксозно нещо, не забравяйте, че самата кожена козина е почти завършена, която не изисква специални допълнения.

Кожа козина 2021

Колкото по-зрелищна от модела ви е по-лесният и по-скромен трябва да бъде допълнително облекло и аксесоари. Според стилисти коженото палто е силно комбинирано с главата. Ето защо, изберете модел с качулка или една и съща насипна козина (тя може да бъде и от пясъка). Такъв комплект ще декорира миниатюрно тънко момиче. Изглежда добре и шал, красиво обвързани по главата.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Модните къси кожени модели са добре комбинирани с тесни дънки, поли, трикотажни туники.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

От обувките си струва да се вземат ботуши или ботуши на глезена на петата или клин, те са визуално удължени крака. В качеството на торбата, улавяне на наситен цвят на съединителя.

Класическата дължина козина изглежда хармонично с тясна пола или рокля. Той ще отговаря на почти всички обувки до дължината на коляното, с висок ток или без него, на платформата или с леко покачване, стегнати крака или с. Цветовите ботуши трябва да бъдат близо до цвета на кожените палта и по-добре, ако не са брилянтни елементи на декора.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021Кожа козина 2021

С кожено палто на мини и MIDI дължина, можете също да носите новост на сезона – австралийски UGGs, отрязани на върха на кожата. С дълга козина, всеки модел багажник ще бъде подходящ (изключение – обувки с козина). Ръкавиците трябва да избират от кожен или велурен контраст цвят.

Кожа козина 2021Кожа козина 2021

Изображения

Пролетно палто от пясъци до средата на бедрото на красив тъмно кафяв цвят, който е много подходящ за блондинка с луксозни къдрици. Обемното нещо не изпълнява тънката фигура на момичето. Модерни детайли на продукта – изрязана широка ръкавица към лакътя и чист багажник на яка правят своя оригинал. Дрехите на момичетата – тесни панталони и прозрачни поклати служат като хармонична добавка за изображения.

Кожа козина 2021

Дългият бял пясъчна козина изглежда изключително изоставена, създавайки бляскав образ (момиче грим – повече от потвърждение). Облекло е много успешно: трикотажна мини рокля на модерни сиви, телесни чорапогащи, черни ботуши, ботуши, малка чанта-съединител. Дълги кожени ръкавици изглеждат красиво с съкратена ръкав, създавайки цветен контраст. Всичко работи за създаването на бляскав образ и преди всичко грим и прическа на модата.

Кожа козина 2021

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Georgieva

    Коя е актуалната мода за кожени косметични изделия през 2021 г.? Често се чува, че изкуствената кожа замества истинската, но не съм сигурен какво да очаквам от новата модна версия на кожена козина. Може ли някой да ми помогне с информация или препоръки? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари