...

Дамски бизнес костюми 2021

Дамски бизнес костюми 2021

Бизнес костюм – желаният елемент на гардероба на всяка жена, която работи в офиса и се занимава с бизнеса си. Строг комплект или модерен дизайнер, той ще помогне да изглеждат зрелищно и уверено, за да се възхищавате, но в същото време те възприемат сериозно.

Дамски бизнес костюми 2021

Стой и модели

Бизнес костюмите са разделени на четири стил. Те могат да представят същите елементи и предмети на гардероба, но се различава значително за рязане и стила, в който комплектът е уреден. Ситуации или области на дейност, при които тези или други модели ще бъдат от значение.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

  • Консервативните бизнес костюми като възможно най-строги и предназначени да подчертаят властта и властта на тяхната любовница. Те са близо до най-голяма степен в близост до блока на мъжки костюми, а общият дизайн се характеризира с простота, липсата на излишък. Те са безупречни, елегантни, но в същото време няма да им бъде позволено да се отнасят до собственика на лекомислено.

Дамски бизнес костюми 2021

  • Професионалният костюм се придържа към същите прости и строги линии, но позволява повечеженски и някои отклонения от консерватизма. Комплект от такъв костюм може да се състои отгоре и отдолу на различни, но комбинирани цветове. Има характеристики и в материали, тъй като те най-често са там свободна текстура (например в Tweet). Тази категория е подходяща за повечето жени, които желаят да се демонстрират с най-печелившата професионална и стабилна страна.
  • Женският тип костюми предполага, подчертавайки достойнствата на женската фигура, така че в дрехите са видими акценти на гърдите, кръста, мед. Приемливо използване на декоративни елементи, като бродерия, тъкан. Като цяло такива костюми са най-малко строги от три, но те няма да отговарят за събития и най-високо ниво на срещи, тъй като някои модели изглеждат твърде инфантилни, меки.
  • И накрая, агресивният вид костюми предполагат смело въплъщение на тенденциите и дизайнерските идеи, независимо дали са свързани с необичайни тъкани, ярки декорации или стилове. Тези костюми ще са необходими за тези, които искат да декларират своята оригиналност или пряко свързани с творчеството.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Като се разбира с основните видове костюми, трябва да се обърне внимание на кои дрехи са включени в тази категория. Най-стандартната опция е комплект, състоящ се от яке и панталони или поли, а жилетката също присъства в костюм. В зависимост от стила и общите тенденции в тези елементи, тя може да бъде различна дължина, рязане, ширина на раменете или панталони. Якето може да бъде заменено със яке или жилетка, а късите са допуснати като нос. Има и строги бизнес рокли, които действат като независима основа на гардероба или се комбинират със сако.

Дамски бизнес костюми 2021

За пълни жени

На костюм за пълноценно не трябва да бъдат активни декоративни елементи в проблемни области, тъй като те ще привлекат ненужно внимание към тези зони. Тя се отнася до това не само лъкове, дантели и кънки, но и джобове, Koi трябва да бъде прорез, а не фалшив. Но вертикални части, например, разфасовки или драперия, печат, напротив, визуално правят форма по-тънък. Най-важното е, че всички линии са прави, а не зигзаг. Ръкавите трябва да са прави и прости, тъй като необичайният им дизайн ще привлече вниманието към Honeyline.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Костюм трябва да бъде кратък, а не многослойно. Ще бъде по-изгодно да си купите костюм с панталони или пола до или малко под коляното (пола на молив, слънце, права, трапезия), най-важното, така че те не са на еластична група. В случай, че краката са къси и пълни, панталоните на дъното трябва да се изхвърлят, освен това можете да изберете малко шотландски стил, но след това не забравяйте да станете на петата. Заведените якета и блузи ще покрият гънките на корема и страните.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Текстил

Най-добре, ако костюмът е пришит от естествени или полусинтетични материали. Те трябва да преминат въздуха към тялото, не предизвикват дразнене дори в случай на изпотяване, да запазят формата и не се разкриват. Тъканта може да бъде права, гладка текстура или обемна, с модел или модел.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

В допълнение към памук и ленеца на естествените тъкани използват вълна, кашмир. Докато кашмирът е скъп, тогава вълната е най-често срещаната костюма. Има и елит и по-достъпни, икономични. Вълната ви позволява да направите драперия, гънки, гънки, но е хубаво да се докоснете, мек. Често в вълнен костюм има примеси от лен, лирка, полиестер, мохер, през летните костюми – памук.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Габардин, туид, креп, вискоза, коприна с примеси, трикотаж също се използват за шиене на костюми. За облицовка използвайте вискоза, ацетат.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Цвят и отпечатък

Основните цветове са много популярни, тъй като ви позволяват да изглеждате като бизнес, красива, но не и закачлива. Черно, сиво и тъмно синьо са отлични опции за есента, зимата, но през пролетта и лятото можете да си позволите по-ярки модели, например бежово или дори бяло. Той е в нюансите на тези цветове най-консервативни и професионални костюми. Други видове могат да се похвалят с голямо разнообразие от цветове като пастел (светло розово, светло синьо, сметана, маслина) и светло (жълто, червено, лилаво, зелено, пурпурно).

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Като отпечатъци използват геометрични рисунки – ивици, гъши лапи, клетка. На по-малко строги модели има флорален орнамент, Пейсли.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

В границите на един елемент на костюма рядко се срещат няколко цвята, т.е. те са монофонични. Но елементите могат да се различават по цвят или сянка един от друг, например яке от пола или панталони. Въпреки това, общите опции за виж, когато всичките две (или три) продукти са направени в една цветова схема, една от най-закупените.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Модни тенденции

В този и предстоящия сезон в модата, три стила ще бъдат незабавно: мъжки, минимализъм и 70-те години. Костюмите са дискретни, но те могат да изглеждат красиви поради тъканите. Класическият костюм предлагат да се комбинират с цветни необичайни ризи и блузи. В „мъжки“ костюми ще бъдат подходящи за наличието на жилетка, вратовръзка и дори часове на верига в джоб.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Някои от тенденциите са сако с шорти, монтирана сако с панталони, върнати мода за мини поли и поли, които не са подходящи за всяка работна среда. Сред стиловете на панталоните също са цици, съкратени или тесни стилове. В модата съкратени якета, липсата на маркучи се разрешава, обемът на продукта като цяло. Що се отнася до якета, в модата има два гърди.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

От декоративни елементи в мода, големи бутони, необичайна форма на вала, колан върху талията, а не само тесни, но и широки. За феновете на вълнението, театралният стил на агресивен костюм ще стане добра новина. Те са богато украсени с декоративни елементи в милитаризирания стил, лебеди, ивици.

Дамски бизнес костюми 2021

Кърпа писмо, туид, кадифе, джерси, кожа и, разбира се, класическа вълна. Обща тенденция – гладки материали без текстура. Шифон, кадифе.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Основни цветове (бежови, сиви, черни, бели), кафяви, червени, лилави и общо, дизайнери на предпочитания по посоката на приглушени нюанси и напротив, наситени. Печат рави, шотландска клетка, лента, геометрия.

Дамски бизнес костюми 2021

Как да изберем?

  • Важно е да изберете костюм не само на фигурата, но и по назначаването. В края на краищата, когато е подходящ консервативен костюм, коремът на окото ще бъде модерен агресивен и обратно.
  • За тези, които работят във финансови или правни сфери, както и в обществената услуга в приоритет, придобиването на консервативни или професионални костюми.
  • Женските модели са подходящи за тези, които работят в медиите, сектора на услугите водят собствена компания, но фигурите на модната индустрия и шоубизнеса могат да си позволят дори най-екстравагантните стилове.
  • Изборът на костюм зависи от позициите, проведени в компанията: мениджъри, топ мениджъри, директори и мениджъри трябва да изглеждат най-строго и авторитативно, докато други служители могат да си позволят някаква свобода.
  • За да погледнете най-ефективно в костюма, и за да е удобно да прекарате цял работен ден, е много важно да изберете дрехи на фигурата.

Дамски бизнес костюми 2021

На първо място, обърнете внимание на раменете – те трябва да съвпадат с раменете ви, не се компресират, не висяйте. Дължината на втулката трябва да достигне кост върху китката. Когато се качвате и връщате в първоначалното си положение, сакото или якето трябва да се издигат и да слязат. Разрезът на полата не трябва да бъде много висок, а дължината е най-добре да се стигне до коляното, тъй като кратко избиване от офис дрес код.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

Преди да закупите най-добре да се измери костюм и трябва да провери качеството му. Струва си, че внимателно стиснете материала, за да сте сигурни, че той не. Качеството на шевовете е не по-малко важно, защото зависи от това колко дълго ще продължи продуктът. Проверете стойки и аксесоари, декоративни елементи.

Дамски бизнес костюми 2021

Какво да облека?

За бизнес костюм е много важно да вземете подходяща блуза, риза, туника, топ, защото те ще ви помогнат да диверсифицирате външния вид. За строги костюми е полезно да шият мъжката риза, да закрепи всички бутони, с яки и маншети, защото те са толкова хармонично комбинирани с пътя. Ако има възможност да си позволите по-голяма демократична по външен вид, тогава женски ризи и блузи, подчертайте предимствата на прикрепения силует или леко инхибирана зона.

Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021Дамски бизнес костюми 2021

В някои случаи летните модели на туниката и ризите са подходящи. В студения сезон, вместо риза, можете да използвате фини вълнени пуловери, блузи или пуловери.

Ако има нужда от предаване на строгостта, тогава трябва да изберете бели ризи, но цветен (ярък, пастелен, наситен тъмен) е по-добре да се остави за случаи, когато няма нужда да се следват всички правила на бизнес етикета. Леките костюми са добре комбинирани с пастелни нюанси блузи. Грей са добре комбинирани с многоцветни неща, например, оранжево, червено, но черно, сиво, ярки ризи са подходящи за сини комплекти. Ярки костюми са най-добре комбинирани с основни цветове, за да не се създаде ненужно разпределение.

Най-подходящите обувки – обувки в различни цветови вариации или други обувки със затворен нос на средната височина на петата. Отворените носове в обувките са разрешени само през лятото. През есента, ботушите са подходящи и ако костюм с пола, тогава половин ботуши. Понякога съответните ботуши, оксфордове, обувки на плоска подметка, в редки случаи на маратонки.

Ако има нужда от колан, тогава е по-добре да направите избор към родния модел на кожата, който съвпада с костюм с костюм или чанта. Чантата трябва да бъде доста просторна, но не торба, най-доброто от всички притежава определена геометрична форма, с къси дръжки и друга допустима опция – лапи.

Що се отнася до бижутата, те не трябва да бъдат обемисти, твърде причиняващи. По-добре е да изберете скромни бижута или класически продукти, изработени от благородни метали. Струва си да се изоставят етническа, ярка стилистика в висусите, слуги, гривни.

Стилни изображения

Син бизнес костюм, състоящ се от рокли до коляното, снабдени с колан и яке. Златни глупости декорации са подходящи за такъв комплект.

Панталонният костюм на наситен цвят на слива е перфектно комбиниран с кафява блуза с висока гърло, черни обувки и чанта.

Женски бял костюм от къса сако с кръгла врата и права пола до коляното. Върху краката на черни сандали и като аксесоар – гривна с кристан на ръка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Nedko

    Какви са най-новите тенденции в дамските бизнес костюми за 2021 година?

    Отговор
    1. Spas

      Най-новите тенденции в дамските бизнес костюми за 2021 година включват по-юношески и модерни дизайни, като например топли и наситени цветове, геометрични принтове и допълващи аксесоари. Също така, използването на устойчиви материи за производството на костюмите е все по-популярно, като екологичните варианти на текстил са предпочитани от все повече жени в бизнес средите. Важно е дамите да се чувстват удобно и уверени в бизнес облеклото си, затова персонализирани модели и кройки стават все по-търсени.

      Отговор
  2. Viktoria Petrova

    Какви са основните тенденции и новости за дамските бизнес костюми през 2021 година? Какви са най-предпочитаните цветове и модели? Има ли някакви нововъведения или модни експерименти, които са актуални? Ще бъде полезно да разбера кои са най-иновативните брандове или дизайнери в тази област. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари