...

Нови артикули в Maison by Turri & Objet – 2011

Turri представя колекция мебели за хол и спалня в стил "модерен лукс" на изложението Maison & Objet в Париж.

На щанда на марката беше представена нова система за съхранение с оригинална "вълнообразна" предна част. Моделът предлага отворена и затворена част и място за телевизор, който можете лесно да скриете зад плъзгащите се врати, ако желаете.

За първи път тази година двойното легло Mantha с оформена табла е представено с тапицерия от велур в цвят какао. Нощните шкафчета вече са подови ( миналата година се предлагаха само във висящ вариант ).

Разгледайте цялата ни гама Turri.
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Vladko

    Какви са новите артикули в Maison by Turri & Objet – 2011? Бихте ли ми казали повече за тях и какви са техните особености и цени? Бих искал да се запозная с последните тенденции в дизайна и интериора и ако има някаква информация относно изложението, бих бил благодарен да я споделите. Благодаря предварително!

    Отговор
  2. Radoslav Petrov

    Интересно е да научим повече информация за новите артикули в Maison by Turri & Objet – 2011. Какви типове артикули включва колекцията? Кои са основните характеристики на предметите и какви иновативни идеи са въведени в дизайна? Има ли специални оферти или отстъпки за наличните артикули? Бихме се радвали да чуем повече информация, която помага да разберем какво ново и различно предлага Maison by Turri & Objet – 2011.

    Отговор
Добавяне на коментари