16 пластмасови стола

Дизайнери от цял свят обичат пластмасата, за която са изработили много необичайни форми. Често срещан обект на експериментиране – столът. В тази редакционна селекция ще откриете само най-оригиналните модели.

Пластмасови столове за селски къщи – добра покупка. Тези модели са много практични и компактни. Повечето външни столове могат да бъдат подредени и съхранявани в малък килер.

За всеки вкус. Няма нужда да мислите за пластмаса материал за еднократна употреба. Съвсем не! Той може да бъде много издръжлив и устойчив. Ако например изберете висококачествени столове за кафене от един от водещите европейски производители, със сигурност можете да разчитате на няколко години употреба. Но и в този случай трябва внимателно да разгледате дизайна всеки от тях е предназначен само за определена среда. Затова е добре да избягвате изцяло пластмасови столове за кафенета и барове. На тези места мебелите са изложени на твърде голямо натоварване Клиентите се сменят един друг и не се интересуват от безопасността на оборудването си. Най-добрият пластмасов стол за кафене трябва да има метална основа.

Прочетете повече  13 ортопедични компютърни столове
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Ventsislav

Колко килограма може да издържат тези столове и са ли подходящи за използване на открито?

Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: